Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya ellen bizonyíték interneten szex hirdetés válás
gyerekelhelyezés során?
Az a helyzet, hogy ezzel elég komoly mártír lehet az anyából és te leszel a szemét, aki elhagyta őket és emiatt így kell eltartania a gyerekét, szóval én a helyedben meg sem említeném, ha egyébként nem a gyerek előtt csinálja ill. nem veszélyezteti a gyereket és szépen ellátja őt. A bíróság minden esetben arra törekszik, hogy az anyánál maradjon a gyerek és ha szépen ellátja a gyereket, nem drogos vagy ilyesmi, akkor az apának esélye sincs.
2013. jan. 23. 13:07
Ügyvédként bizton állíthatom, hogy nyomós érv és bizonyíték az anya ellen a gyermekelhelyzés során. Kérj zárt tárgyalást, amielőtt beadod, mint bizonyítékot és utalj rá a beadás előtt, hogy különlegs személyi adatot tartalmazó bizonyítékot csatolsz (és ha engdélyezi, add be a tárgyaláson).
2013. jan. 23. 15:47
33/42 A kérdező kommentje:
mit jelent zárt tárgyalás
Nagyon nevetséges nagyon sok válasz itt. Érdekes ha az anya elmegy prostinak akkor is az apa a hibás, mert szegény nő. Menjen el közmunkára vagy szalagra vagy gyárba dolgozni. Normális erkölcsű embernek ilyen eszébe sem jut.
2013. jan. 23. 17:53
A gyerekemnek meg ha nem tudom megteremteni a megfelelő feltételeket akkor belátom és az apánál hagyom. Ha én képtelen vagyok gondoskodni róla.
2013. jan. 23. 18:01
#29 - le tetszel lenni maradva úgy cirka 15-20 évvel...
2013. jan. 23. 18:21
Mivel bárki, akár TE is megadhattad az ő számát, ezért téged minimum megb*sznak személyes adatokkal való visszaélés miatt.
Bizonyíték az, amit a hatóság foglal le, és mutat be. Civiltől itthon ilyet nem fogadnak el.
2013. jan. 23. 18:52
Utolsó ezért kérik majd le a feltöltés IP címét, abból egyértelműen kiderül kinek a gépéről van.
2013. jan. 23. 18:57
#38, elég nehezen, lévén az otthoni netezés általában nem fix ip-ről szokott menni, hanem változóról, amikor az illető kapcsolódik a hálózathoz, akkor a szolgáltatója kiad neki egy ip címet a saját szám-tartományából. Szóval bonyibb ügyekben ez úgy megy, hogy először megkeresik a tartalomszolgáltatót, hogy mi a feltöltés ip-je, aztán (ha egyáltalán megvan a log, ahonnan kinyerhető, ez időben erősen korlátozott) akkor megkeresik az ip tartományhoz tartozó net-szolgáltatót, hogy azt a konkrét ip-t milyen elérésre adta ki az adott időben. Azután az esetek többségében rájönnek, hogy anonimizer/netkávézó/jelszóval nem védett WiFi ... szóval ilyennel csak komoly bűncselekmények kapcsán szoktak próbálkozni, mert nem 5 perces és 2 filléres ügymenet, és nagy a kudarc lehetősége...
Polgári perekben (mint a kérdés-béli) ez felejtős...
2013. jan. 23. 19:07
40/42 A kérdező kommentje:
ok hogy én adtam meg... ez megfordul fejekbe ....no de akkor biztos hívták már miért nem veteti le hirdetést ??????
Kapcsolódó kérdések: