Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Anya ellen bizonyíték internet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anya ellen bizonyíték interneten szex hirdetés válás gyerekelhelyezés során?

Figyelt kérdés
Le van mentve de félek eltünteti bár nem tudja hogy tudom nincs pénze munkahelye
2013. jan. 23. 08:36
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
63%
Az a helyzet, hogy ezzel elég komoly mártír lehet az anyából és te leszel a szemét, aki elhagyta őket és emiatt így kell eltartania a gyerekét, szóval én a helyedben meg sem említeném, ha egyébként nem a gyerek előtt csinálja ill. nem veszélyezteti a gyereket és szépen ellátja őt. A bíróság minden esetben arra törekszik, hogy az anyánál maradjon a gyerek és ha szépen ellátja a gyereket, nem drogos vagy ilyesmi, akkor az apának esélye sincs.
2013. jan. 23. 13:07
 32/42 anonim ***** válasza:
26%
Ügyvédként bizton állíthatom, hogy nyomós érv és bizonyíték az anya ellen a gyermekelhelyzés során. Kérj zárt tárgyalást, amielőtt beadod, mint bizonyítékot és utalj rá a beadás előtt, hogy különlegs személyi adatot tartalmazó bizonyítékot csatolsz (és ha engdélyezi, add be a tárgyaláson).
2013. jan. 23. 15:47
 33/42 A kérdező kommentje:
mit jelent zárt tárgyalás
2013. jan. 23. 15:59
 34/42 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon nevetséges nagyon sok válasz itt. Érdekes ha az anya elmegy prostinak akkor is az apa a hibás, mert szegény nő. Menjen el közmunkára vagy szalagra vagy gyárba dolgozni. Normális erkölcsű embernek ilyen eszébe sem jut.
2013. jan. 23. 17:53
 35/42 anonim ***** válasza:
75%
A gyerekemnek meg ha nem tudom megteremteni a megfelelő feltételeket akkor belátom és az apánál hagyom. Ha én képtelen vagyok gondoskodni róla.
2013. jan. 23. 18:01
 36/42 anonim ***** válasza:
#29 - le tetszel lenni maradva úgy cirka 15-20 évvel...
2013. jan. 23. 18:21
 37/42 anonim ***** válasza:

Mivel bárki, akár TE is megadhattad az ő számát, ezért téged minimum megb*sznak személyes adatokkal való visszaélés miatt.

Bizonyíték az, amit a hatóság foglal le, és mutat be. Civiltől itthon ilyet nem fogadnak el.

2013. jan. 23. 18:52
 38/42 anonim ***** válasza:
Utolsó ezért kérik majd le a feltöltés IP címét, abból egyértelműen kiderül kinek a gépéről van.
2013. jan. 23. 18:57
 39/42 anonim ***** válasza:

#38, elég nehezen, lévén az otthoni netezés általában nem fix ip-ről szokott menni, hanem változóról, amikor az illető kapcsolódik a hálózathoz, akkor a szolgáltatója kiad neki egy ip címet a saját szám-tartományából. Szóval bonyibb ügyekben ez úgy megy, hogy először megkeresik a tartalomszolgáltatót, hogy mi a feltöltés ip-je, aztán (ha egyáltalán megvan a log, ahonnan kinyerhető, ez időben erősen korlátozott) akkor megkeresik az ip tartományhoz tartozó net-szolgáltatót, hogy azt a konkrét ip-t milyen elérésre adta ki az adott időben. Azután az esetek többségében rájönnek, hogy anonimizer/netkávézó/jelszóval nem védett WiFi ... szóval ilyennel csak komoly bűncselekmények kapcsán szoktak próbálkozni, mert nem 5 perces és 2 filléres ügymenet, és nagy a kudarc lehetősége...

Polgári perekben (mint a kérdés-béli) ez felejtős...

2013. jan. 23. 19:07
 40/42 A kérdező kommentje:
ok hogy én adtam meg... ez megfordul fejekbe ....no de akkor biztos hívták már miért nem veteti le hirdetést ??????
2013. jan. 23. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!