Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom leghatékonyabban hátráltatni a válásomat?
mindenki máshogy dolgozza fel az ilyesmit.
bevallom, bár meg leszek kövezve, de én is megcsaltam a páromat. nem vagdalkozott, nem fenyegetett elhagyással, nem bántott sem szóval, sem tettel. beszélgettünk. rengeteget. keltett bennem egy elég erős bűntudatot. ami nem baj. megmutatta, h mennyire szeret, és meg tud bocsájtani. a végére már átéreztem, h mennyire szemét voltam, és hányni tudtam volna magamtól. ez a pont volt az, amikor rájöttem, h egy ennyire jó embert többé nem bánthatok. minden erőmmel azon voltam, h vezekeljek, h megbocsásson tiszta szívéből.
sikerült, de nem volt könnyű. azóta még a gondolat sem fordul meg a fejemben. bizonyítok, boldoggá teszem, jobbá válok.
rendeződtek a dolgok. boldogok vagyunk.
a párom egy hihetetlenül bölcs és még annál is jobb ember. becsülöm és tisztelem. fura, de ez a hülye történet kellett, h megmutassa az emberi nagyságát, és erősödjön az összetartozásunk.
innentől fogva nem kell más. ha ő bármi okból nem lehetne velem életem hátralévő részében, akkor sem kéne más. mert hozzá foghatót még nem láttam, pedig megéltem már néhány évet.
Nem nagyon láttam vagy hallottam olyan kapcsolatról, ahol ne történt volna ilyesmi. Érthető, hogy a férjed ki van.. elvégre ennél szörnyűbb dolog nem történhet egy férfival. Megtört a büszkesége
Ha együtt maradtok már sosem fog úgy rád gondolni mint azelőtt.. Nehéz de el kell fogadnod. Ha most elváltok akkor nem csak a férjed, de a te és a gyereked életét is megjavíthatod.. Csak a gyerek egy picivel hamarabb fog felnőni. De sokkal jobb mintha hallgatná, hogy mindennap veszekedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!