Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermekelhelyezést befolyásolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekelhelyezést befolyásolja a hűtlenség?

Figyelt kérdés
Kérdésem a következő lenne.Van egy megromlott kapcsolat mi halálra van ítélve. Az anyának van már közben egy kialakuló kapcsolata.De a férj azzal fenyegeti hogy ha elhadja hűség szegést bebizonyítva elveteti a lányát.De az anya él hal a lányáért. Belekényszeríti ezzel a testi kapcsolatba is.Magyarul a hűség szegésnek lehet ilyen hátulütője hogy anyától elveszik a gyermekét? Válaszokat előre is köszönöm.További szép estét.
2013. jan. 15. 20:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
43%

Beleszeretni másba, ez ismerős, jártam így.

Tudod mit tettem?

Szakítottam és összejöttem mással.

Viszont gyereket csak annak csinálok, akit szeretek annyira,hogy képtelen legyek másba beleszeretni.

2013. jan. 16. 11:36
 22/26 A kérdező kommentje:
# 21/21 Igazad van neked is de ugyebár emberek vagyunk akik hibáznak.Na ő is megtette bár nem saját akaratából.Nagyon sok itt az előzmény ahhoz hogy tisztán lássa azt mindenki.De itt most nem is ez a lényeg.Fiatal 27 éves nőről van szó aki elkövette az élete hibáját és megbánta.De valahogy ki kell jönnie belőle.Szemrehányásokat is lehet tenni de ki nem követett el az életében hibát?Én is te és mindenki más.Ettől vagyunk emberek.De ettől szerintem még nem baj hogy ki akar lépni a rossz házasságából és boldog szeretne lenni.
2013. jan. 16. 11:46
 23/26 anonim ***** válasza:

Hagyd, ilyen kérdéseknél mindig megjelenik a sok tökéletes ember, akik nem hibáztak soha életükben.

A gyerekelhelyezésre nincs hatással a szülő viselkedése, amíg a gyereket nem veszélyezteti (tehát nem bűnöző, alkoholista, stb.) Viszont a lelki terror, amit a férj csinál, az már rossz pont lesz a bíróságon. A gyereket gyerekpszichológus vizsgálja meg, ő is látja, kihez kötődik jobban a gyerek.

2013. jan. 16. 12:24
 24/26 anonim ***** válasza:

Persze, semmi gond azzal, ha valaki hibázik, de ilyenkor már nem a saját csak magunknak ártunk a hibáinkkal, nem csak saját magunkért vagyunk felelősek, hanem jelen esetben egy gyerekért.

A megcsalás, félredugás elmegy, ha saját magad alatt vágod a fát, de akkor nem,ha már van egy gyereked!

Én sem vagyok tökéletes, nem is akarok az lenni, de ez tarthatatlan, amit manapság művelnek szerencsétlen gyerekekkel ezzel a rengeteg válással.

2013. jan. 16. 12:26
 25/26 anonim ***** válasza:

Kérdező! Te lennel az uj szerelem??

Amugy teljesen egyetertek az utolsoval, tenyleg mindig a gyerekek isszak meg a levét..

Hozzateszem, lehet tevedni, de akkor meg ki kell ebbol szállni! Nem kell okokat keresni, hogy miert nem teszem... Plane nem olyanokat, aminek gyakorlatilag nincs valószínűsege!

2013. jan. 16. 15:12
 26/26 anonim válasza:
Azt kell, hogy mondjam, hihetetlen, amiket olvasok. Szinte koppra ugyan ilyen szitu van a barátommal. Csak én így látom a dolgot: Az anya 1 éve lebukott, hogy mással csókolódzott, mint a férje, aki annyit dolgozott abban az időben, hogy rossz volt ránézni. Anyuka még arról sem tudott, hogy a férje, aki ugye nem szereti a gyereket és mind a kettőjüket elhanyagolja, egy alkalommal rosszul lett a kimerültségtől a munkahelyén éjjel 2:30 körül, és ügyeletet kellett hívni hozzá. A férje imádja a kislányát, és kislány is viszont szereti apukáját. A kapcsolatuk valóban megromlott a férj sok-sok munkája miatt, és a feleség fékezhetetlen költekezései miatt. A sok veszekedés miatt és az anyuka állandó fenyegetésére, az apuka elköltözött és elindította a válást, mert érezte, hogy az új szerelem a „küszöbön muzsikál”. A kislány az anyukánál nagyon sokat sír, az apuka meg a gyerek lelki sérülésének elkerülésére mindenbe belement. Kizárólagos felügyelet az anyukánál, nagyon jó tartásdíj, de amikor anyukának programja van, akkor anyuka elengedi máskor is a kislányt apukához, aki 3 éves és ovis, miközben nem törődik vele. Miután aláírták a csöppet sem valóságot tartalmazó papírokat, kiderült, hogy hónapok óta kavar az asszony egy nála sokkal idősebb pasival. Egy hete, hogy a kislány apukával akar menni minden nap az óvodából, mert valami történt. Anyuka úgy kavar az új szerelemmel, hogy még el sem váltak. Az új szerelem, a kislány új apuka jelöltje. És ami érdekes, hogy apuka mellet a kicsi lány nem sír, vidám és kiegyensúlyozott. Aztán jön anyuka és mindennek vége. Anyuka apukát hibáztatja, hogy megcsalta – itt megemlíteném, hogy „könnyű Katát táncba vinni, ha ő is akarja”, márpedig akarja, sajnos - és már megint csalja, miközben még hivatalosan házasok, és várnak a válóperes tárgyalásra. A kavarást anyuka pedig a kislány szeme előtt csinálja. Most is az új szerelemmel foglakozik a kislány helyett. Szerintem ez okozza a kicsi lány zavart, hisztisnek tűnő viselkedését. Apuka pedig egy tróger anyagilag befolyásos notórius családelhanyagoló. Amikor már nagyon forrongtak az indulatok, apuka felajánlotta, hogy menjenek el egy „mediációs tréningre”, hogy hátha sikerült megmenteni a házasságukat. Erre anyuka elküldte apukát a fenébe, mert már csak az volt neki fontos, hogy az új szerelemmel lehessen. Így hogy teszik Nektek a történet?
2013. nov. 15. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!