Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezést befolyásolja a hűtlenség?
Beleszeretni másba, ez ismerős, jártam így.
Tudod mit tettem?
Szakítottam és összejöttem mással.
Viszont gyereket csak annak csinálok, akit szeretek annyira,hogy képtelen legyek másba beleszeretni.
Hagyd, ilyen kérdéseknél mindig megjelenik a sok tökéletes ember, akik nem hibáztak soha életükben.
A gyerekelhelyezésre nincs hatással a szülő viselkedése, amíg a gyereket nem veszélyezteti (tehát nem bűnöző, alkoholista, stb.) Viszont a lelki terror, amit a férj csinál, az már rossz pont lesz a bíróságon. A gyereket gyerekpszichológus vizsgálja meg, ő is látja, kihez kötődik jobban a gyerek.
Persze, semmi gond azzal, ha valaki hibázik, de ilyenkor már nem a saját csak magunknak ártunk a hibáinkkal, nem csak saját magunkért vagyunk felelősek, hanem jelen esetben egy gyerekért.
A megcsalás, félredugás elmegy, ha saját magad alatt vágod a fát, de akkor nem,ha már van egy gyereked!
Én sem vagyok tökéletes, nem is akarok az lenni, de ez tarthatatlan, amit manapság művelnek szerencsétlen gyerekekkel ezzel a rengeteg válással.
Kérdező! Te lennel az uj szerelem??
Amugy teljesen egyetertek az utolsoval, tenyleg mindig a gyerekek isszak meg a levét..
Hozzateszem, lehet tevedni, de akkor meg ki kell ebbol szállni! Nem kell okokat keresni, hogy miert nem teszem... Plane nem olyanokat, aminek gyakorlatilag nincs valószínűsege!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!