Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermekelhelyezést befolyásolj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekelhelyezést befolyásolja a hűtlenség?

Figyelt kérdés
Kérdésem a következő lenne.Van egy megromlott kapcsolat mi halálra van ítélve. Az anyának van már közben egy kialakuló kapcsolata.De a férj azzal fenyegeti hogy ha elhadja hűség szegést bebizonyítva elveteti a lányát.De az anya él hal a lányáért. Belekényszeríti ezzel a testi kapcsolatba is.Magyarul a hűség szegésnek lehet ilyen hátulütője hogy anyától elveszik a gyermekét? Válaszokat előre is köszönöm.További szép estét.
2013. jan. 15. 20:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%

Ma egy Apának ilyen fogalmazásra írtak egy választ amit én inkább kihagynék.

Ha a gyerek csak zsarolásra kell miből gondolod, hogy ő gondozná persze fenyegetőzik de az soha nem gondolja komolyan.

2013. jan. 15. 20:50
 12/26 anonim ***** válasza:
Pedig jók azok a válaszok, és nemcsak egy, hanem kettő is. 8megnéztem gyorsan)
2013. jan. 15. 20:53
 13/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.További szép estét.
2013. jan. 15. 20:55
 14/26 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem is fontosnak kell lenni az erkölcsi nevelésnek is.

Ha anyám félrekefélt volna a házasság alatt, leköpném és nem beszélnék vele, pedig felnőtt nő vagyok. Egy anya példamutató kell legyen.

Egyébként a gyerekelhelyezést nem befolyásolja, az kapja a gyereket, aki megfelelőbb szülő.

2013. jan. 15. 21:03
 15/26 anonim ***** válasza:
73%

A hűtlenség nem számít.

Viszont az hogy a gyerek hány éves az igen.

Szóval a gyerek hány éves?

14 éves kortól már meghallgatják a bíróságon.

14 éves kor alatt (és fölött is) kérheted, hogy a bíróság által kirendelt pszichológushoz mehessetek és a pszichológus készít egy szakvéleményt, hogy mi a jó a gyereknek. Így 14 éves kor alatt is meghallgatják a gyermeket, hogy mit szeretne és sokat számít is.

2013. jan. 16. 08:36
 16/26 A kérdező kommentje:
A kislány óvodás.Az apja nem fogalakozik vele semmi.Nem egyszer volt olyan kijelentése az anya felé hogy engem miért nem szeret az apukám? Az anya is és a lánya is el van hanyagolva.De az anya viszont retteg hogy elveszi a lányát mert az apa pénzes és befolyásos.Ezzel kényszerítí testi kapcsolatra is vele.
2013. jan. 16. 10:53
 17/26 anonim ***** válasza:
77%

Bocsi, hogy ezt mondom, de engem ugyan nem kényszerítene senki testi kapcsolatra ilyesmivel.

Ügyvédhez kell menni!

Ha nincs rá pénz akkor a családsegítő is adhat ingyenes ügyvédet, valamint minden bíróságon van panasznap ahol szintén ingyenesen lehet jogi segítséget kérni.

A pszichológusi vizsgálatot meg kell kérni, hogy hallgassák meg a kislányt hogy mit szeretne és a szülőket is hogy ki az alkalmasabb. A pszichológusnál az anya megjegyezheti a zsarolást és a lelki terrort is. Bár ezt szimplán a bíróságon is érdemes felhozni.

Amennyiben megkeni a pszichológust új vizsgálatot kell kérni arra hivatkozva hogy a pszichológus elfogult volt.

Egyébként Magyarországon elég anyapárti a bíróság, a kislány kicsi így én nem aggódnék, ha az anyuka nem drogos, prostituált vagy beszámíthatatlan. Sok sikert.

2013. jan. 16. 11:02
 18/26 anonim ***** válasza:
78%

Ne haragudj Kerdezo, de tenyleg nagyon tudatlan vagy.

Az, hogy a ferjednek van penze, nem jelent semmit, ha te normalisan ellatod a gyereket, van hol laknotok, dolgozol, akkor irto kicsi az eselye annak, hogy elvegye toled a gyereket!

Abban viszont egyetertek a korabbi valaszoloval, hogy eloszor ezt a kapcsolatot kellett volna lezarni, ha mar nem mentheto es utana belekezdeni egy masikba!

Raadasul nem hiszem, hogy annyira kuzdene a lanyaert, ha most sem torodik vele!

2013. jan. 16. 11:24
 19/26 anonim ***** válasza:

Vissza kell vágni az apának, hogy és mit csinálnál a gyerekkel ha nálad lenne én meg két hetente jönnék érte hogy elvigyem egy hétvégére?

Se haverokra se nőzésre nem lenne ideje.

Ha viszont a kislány az anyukánál van élhet mint marci hevesen.

Csak könyörgöm ne hagyd magad!!!

2013. jan. 16. 11:28
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az anya én csak az aki minden áron segíteni akar neki hogy kiszedjem ebből.Aki azon lovagol hogy elöbb le kellene zárni a dolgokat az meg gondolkodjon már el egy kicsit hogy ha ők lennének így hogy az lenne veszélyben ami világon a leg fontosabb nekik annyira mernének e lépni.Csak egy össze zavarodott anyáról van szó akivel soha nem volt foglalkozva és beleszeretett másba.De retteg a gyermeke elvesztésétől.Szerintem ez nem egy olyan dolog ami elítélendő annyira.Különben is már nem egyszer ki akart lépni csak fenyegetés alatt rettegéstől valahogy nem úgy van ahogy azt egyesek hiszik.Azért köszönöm mindenkinek.
2013. jan. 16. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!