Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezést befolyásolja a hűtlenség?
Ma egy Apának ilyen fogalmazásra írtak egy választ amit én inkább kihagynék.
Ha a gyerek csak zsarolásra kell miből gondolod, hogy ő gondozná persze fenyegetőzik de az soha nem gondolja komolyan.
Szerintem is fontosnak kell lenni az erkölcsi nevelésnek is.
Ha anyám félrekefélt volna a házasság alatt, leköpném és nem beszélnék vele, pedig felnőtt nő vagyok. Egy anya példamutató kell legyen.
Egyébként a gyerekelhelyezést nem befolyásolja, az kapja a gyereket, aki megfelelőbb szülő.
A hűtlenség nem számít.
Viszont az hogy a gyerek hány éves az igen.
Szóval a gyerek hány éves?
14 éves kortól már meghallgatják a bíróságon.
14 éves kor alatt (és fölött is) kérheted, hogy a bíróság által kirendelt pszichológushoz mehessetek és a pszichológus készít egy szakvéleményt, hogy mi a jó a gyereknek. Így 14 éves kor alatt is meghallgatják a gyermeket, hogy mit szeretne és sokat számít is.
Bocsi, hogy ezt mondom, de engem ugyan nem kényszerítene senki testi kapcsolatra ilyesmivel.
Ügyvédhez kell menni!
Ha nincs rá pénz akkor a családsegítő is adhat ingyenes ügyvédet, valamint minden bíróságon van panasznap ahol szintén ingyenesen lehet jogi segítséget kérni.
A pszichológusi vizsgálatot meg kell kérni, hogy hallgassák meg a kislányt hogy mit szeretne és a szülőket is hogy ki az alkalmasabb. A pszichológusnál az anya megjegyezheti a zsarolást és a lelki terrort is. Bár ezt szimplán a bíróságon is érdemes felhozni.
Amennyiben megkeni a pszichológust új vizsgálatot kell kérni arra hivatkozva hogy a pszichológus elfogult volt.
Egyébként Magyarországon elég anyapárti a bíróság, a kislány kicsi így én nem aggódnék, ha az anyuka nem drogos, prostituált vagy beszámíthatatlan. Sok sikert.
Ne haragudj Kerdezo, de tenyleg nagyon tudatlan vagy.
Az, hogy a ferjednek van penze, nem jelent semmit, ha te normalisan ellatod a gyereket, van hol laknotok, dolgozol, akkor irto kicsi az eselye annak, hogy elvegye toled a gyereket!
Abban viszont egyetertek a korabbi valaszoloval, hogy eloszor ezt a kapcsolatot kellett volna lezarni, ha mar nem mentheto es utana belekezdeni egy masikba!
Raadasul nem hiszem, hogy annyira kuzdene a lanyaert, ha most sem torodik vele!
Vissza kell vágni az apának, hogy és mit csinálnál a gyerekkel ha nálad lenne én meg két hetente jönnék érte hogy elvigyem egy hétvégére?
Se haverokra se nőzésre nem lenne ideje.
Ha viszont a kislány az anyukánál van élhet mint marci hevesen.
Csak könyörgöm ne hagyd magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!