Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A férjem nem láttja előre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem láttja előre tettei következményeit, ha bekövetkezik amire előre figyelmeztettem akkor sem ismeri el, hogy hibázott, folyton az elkövetett meggondolatlanságait vagyok kénytelen kompenzálni, válás?

Figyelt kérdés

Belekezd mindenféle dologba a család utolsó anyagi tartalékait felhasználva a megkérdezésem nélkül ,folyton közlekedési balesetet okoz ,ha őt találják vétkesnek akkor neki áll feljebb ,hogy tanuljon meg a másik vezetni .

Több mint egy éve küzd azzal,hogy megszünt a régi hosszútávú munkaviszonya ,azóta több helyen dolgozott,leginkább bejelentés nélkül ,mert mást nem talált,most végre van munkahelye ,de már egy hét után azt mondja,hogy ha még egy hetet kell itt dolgoznia akkor a temetőbe megy túlterheltség miatt .

Gyakorlatilag a család összes problémája az én felelősségem és még hozzájön mindig az amiket ő okoz meggondolatlanságból.

2013. jan. 13. 19:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát aki azt tanácsolta, hogy jóban rosszban és most igenis Te vagy a családfenntartó... annak semmi rosszat nem kívánok, csak amivel Ő is egyetért, azaz éljen ilyen emberrel jó sokáig!

Nem azzal van baj, hogy elveszti az állását, Ti itt leragadtatok. Hanem az arrogáns viselkedésével, hogy van munkahelye mégha tingli tangli is, de legalább visz haza pénzt és nem amelett akar újat keresni, hanem rizikóztatva a család anyagi biztonságát újra ingyenélő akar lenni.

Sok sikert nektek az ilyen pasihoz!

2013. jan. 14. 07:58
 12/15 A kérdező kommentje:

Ez a közös kassza valójában úgy nézett ki,hogy hosszú munkanélküli szakaszok váltakoztak munkaviszonnyal töltött időszakokkal,amire ő költeni akart azt megtette az én kérdezésem nélkül,sőt például amikor a 3 havi munkanélkülijét kapta abból sem adott egy fillért sem,mert ő felújította a másik házat,ahová beköltöztetett (4 hónapja ne fizetnek ) albérlőket .

Tavaly kétszer okozott közlekedési balesetet,semmi biztonsági tartalékot nem hagy vezetés közben ,sem követési távolság,sem egyéb téren,szép kis meglepetést okozott nekem amikor például nem is mondott egy szót sem a balesetről csak jött a biztosítótól a papir,hogy az én autómmal közlekdési balesetet okoztak.

2013. jan. 14. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:
30%

nem lehetett valami nagy közlekedési baleset, ha meg sem látszott az autón már bocsi.

Annak a válaszolónak van igaza, aki azt írja, hogy jóban rosszban és ne csak jóban!

2013. jan. 14. 13:56
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

"Ugye tudod, hogy mitől neveznek valakit férfinek?

A probléma megoldó képessége, a kitartása és a talpraesettsége miatt. "

kár h ezt nem olvastam 3 évvel ezelőtt...

Kedves Kérdező, én ezekkel kezdtem amiket leírtál, most itt vagyok terhesen egy 2 éves gyerekkel, válunk, mert az általad is jellemzett férfitípus egy idő után megunta az ő anyagi szrait megoldó folyton gondterhelt feleséget és lecserélt egy tinire. Nem szoktam ilyet tanácsolni, de szerintem is add be a válópert, nem fog megváltozni.

2013. jan. 14. 20:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Akárcsak az én volt feleségem. Össze kéne őket hozni, összeillenének. Sajnos sok felelőtlen ember van, és nekik a legegyszerűbb másokat hibáztatni. Az ilyenektől el kell válni mihamarabb, mert a hátad mögött majd olyan hitelekbe veri magát, amiről nem tudsz, mégis ez is feleződni fog.
2013. jan. 14. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!