Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy válás után is egy lakásban laknak valakik?

Figyelt kérdés
Van több ilyen ismerősöm is. Panelban laknak, külön szobában.
2013. jan. 9. 08:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
nekem szinte minden elvált ismerősöm együtt él, így nem tudom egyáltalán mi értelme a válásnak. gondolom az emberek olyan dolgok miatt válnak el, amelyek miatt nem tud az illetővel együtt élni, olyan problémáik vannak amire csak ez a megoldás. nem is értem. szerintem ezek kamu válások.
2013. jan. 9. 08:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Egyik "pár" azt mondja, a kisgyerekek miatt nem költöznek szét, a másik meg a pénz miatt (nem tudnának másik lakást venni)
2013. jan. 9. 09:02
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Én ezt nagyon nem tartom helyes eljárásnak.

Ha valaki elválik akkor külön kell élniük a továbbiakban.

Egészen abnormális helyzetek alakulhatnak ki,hiszen mindkettő fél vihet haza egy új társat,abból pedig csak konfliktus lehet egy közös lakásban.

2013. jan. 9. 09:03
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen is volt. Az új barátnő reggel szembetalálkozott a fürdőbe menet a volt feleséggel. Érdekes helyzet lehetett :)
2013. jan. 9. 09:05
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
Érdekes kifogások,akkor mi változik meg?Nem szólnak egymáshoz,vagy nem köszönnek egymásnak,az asszony nem főz meg a férfinak,vagy a férfi nem javítja meg az eldugult lefolyót?Vagy mi van a szexuális élettel?Ezek után az nincs ,de nap mint nap kerülgetik egymást a lakásba?Ez így teljes képtelenség.Mi van ha a nő felhoz egy új barátot és otthon hancúroznak miközben a férj végighallgatja?Nincs ez így jól.
2013. jan. 9. 09:07
 6/13 A kérdező kommentje:
A szexuális életen kívül minden úgy van náluk, mint válás előtt. Együtt esznek, vásárolnak, nincs harag köztük.
2013. jan. 9. 09:09
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes kapcsolat lehet,én nem tudnék így élni.
2013. jan. 9. 09:14
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

Mondok még jobbat!

Volt egy tánctanárom, aki elvált a férjétől, de együtt éltek a továbbiakban is a két lányukkal és anyuci odaköltöztette az új kedvesét is.

2013. jan. 9. 09:42
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Vannak akik azért válnak el, mert így a gyerekek kapnak plusz pénzt.
2013. jan. 9. 09:45
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Azt valahol megértem, ha a pénz miatt van. Bár mindent meg lehet oldani. Az hogy a gyerek miatt már érdekesebb, ha ennyire az a gyerek érdeke, hogy olyanok között nőjön fel akik elhidegültek, netán rengeteget veszekednek, akkor miért váltak el? Válás előtt kellene átgondolni ezeket a dolgokat és válni vagy nem válni.

Egyébként még fiatal koromban kerültem ilyen helyzetbe. Együtt éltem nővéremmel és a párjával. Ők szétmentek, a sráccal helyet cseréltünk. Ő ment a kisszobába és át nővéremhez :) De itt nem volt gyerek akit összezavarnánk, kényszermegoldás volt kezdetben, mert az albérletért nem kellett fizetnünk, csak a rezsit, szóval így jártunk jó spórolási szempontból.

2013. jan. 9. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!