Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy válás után is egy lakásban laknak valakik?
Én ezt nagyon nem tartom helyes eljárásnak.
Ha valaki elválik akkor külön kell élniük a továbbiakban.
Egészen abnormális helyzetek alakulhatnak ki,hiszen mindkettő fél vihet haza egy új társat,abból pedig csak konfliktus lehet egy közös lakásban.
Mondok még jobbat!
Volt egy tánctanárom, aki elvált a férjétől, de együtt éltek a továbbiakban is a két lányukkal és anyuci odaköltöztette az új kedvesét is.
Azt valahol megértem, ha a pénz miatt van. Bár mindent meg lehet oldani. Az hogy a gyerek miatt már érdekesebb, ha ennyire az a gyerek érdeke, hogy olyanok között nőjön fel akik elhidegültek, netán rengeteget veszekednek, akkor miért váltak el? Válás előtt kellene átgondolni ezeket a dolgokat és válni vagy nem válni.
Egyébként még fiatal koromban kerültem ilyen helyzetbe. Együtt éltem nővéremmel és a párjával. Ők szétmentek, a sráccal helyet cseréltünk. Ő ment a kisszobába és át nővéremhez :) De itt nem volt gyerek akit összezavarnánk, kényszermegoldás volt kezdetben, mert az albérletért nem kellett fizetnünk, csak a rezsit, szóval így jártunk jó spórolási szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!