Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után hogy lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után hogy lehet egy lakásban élni vele?

Figyelt kérdés
A válást is nélküle mondták ki, nem akart válni sem, a vagyonmegosztásba sem lehet egyezni vele. Gondolom évekig eltarthat a vagyonmegosztás. Kiköltözésen is gondolkodtam, de azt tanácsolták ezt ne. Egy házunk van, ami közös. Hogy lehet meggyorsítani a vagyonmegosztást, ill. hogy lehet így élni egy házban? Igaz csak hétvégéken van otthon, de nekem már van valakim és nagyon kényelmetlen így.
2009. jún. 29. 08:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz lesz. Sok türelmet hozzá.
2009. jún. 29. 08:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen nagyon nehéz(én is ebben a helyzetben vagyok)főleg hogy neked van már valakid.Rengeteg türelem kell hozzá.Egy "kis"idő mulva talan jobb lehet a helyzet,amikor valamennnyire csitulnak az indulatok.el kell kerülni a konfliktus helyzeteket amennyire csak lehet.főleg ha van gyerek is.(ezt nem írtad)az ő érdekét kell nézni.

kitartást....!

2009. jún. 29. 09:22
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Ugy látom az előttem szólók vették a lapot és tudják ki is az a "vele".Én nem.Kedves kérdező! Anno azért ugye nevén nevezted azt, aki most csak a "vele".Nem ártana a tükörbe nézned.Még friss a válási papirod, de máris van valakid. A "vele" meg türje el e Te szélhámosságod.Nincs hova menned? Költözz a valakidhez. Problémád egyik része máris megoldódott.Hogy meddig tart a hercehurca, az rajtad is mulik, mennyire irreális a követelésed, de ami jogos, azt ne engedd.Gyorsitásban ne reménykedj, ha azt csak a biróságra bizod.Ezért Neked is meg a "velé"-nek is olyan kompromisszumot kell kötnötök, ami kész tények elé állitja a biróságot, nincs mit tárgyalni, Ti megegyeztetek.Plunk tum.Még ugyan lenne egy - két ötletem, de attól tartok azt már a moderátorok nem nézik jó szemmel.No nem trágár meg hasonló, csak 18 éven felülieknek lenne érdemes...
2009. jún. 29. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem váltam el ugyan,,csak a nyár végén lesz a tárgyalás,,de 1 lakásban maradunk a férjemmel ami közös,,nem akarok osztozkodni,,venni 2kisebbet vagy hasonló,,,,ezt a gyerekeimtől venném el,,,

Kedves kérdező inkább örülj,hogy dolgozik a volt férjed,,mert az enyém pl.nem talál munkát fél éve és mégsem raknám ki az utcára azt az embert akit valaha szerettem és a lányaim apukája,,,hozzáteszem nekem is van barátom 9hónapja,,mégis megtanultunk békésen egymás mellett élni a férjemmel,ha Neked ez nem megy,miért nem költözöl a "valakidhez"?

2009. jún. 29. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A szüleimnél volt ez a szitu és sajnos mivel nem tudtak megegyezni(senki nem akart menni és fizetni sem a másiknak),tiszta pokol volt az egész,majd a bíróságon a közös tulajdon megszűntetését kérték,de nem fogadta el az apám a vevők ajánlatát (szándékosan) így árverezve lett.
2009. jún. 30. 11:15
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
A kérsésfeltevőnek,mondjuk azt, hogy üzenem: ami saját tapasztalat, tehát elsőkézből mondom: én is válltam,(a férj) a tulajdonközösség megosztás két és fél évig tartott, mert amikor a feleségnek - józan számitás után felajánlottam iksz összeget, nem fogadta el, mondván kevés.Eceterra, eceterra (most két évet kihagytam) Ő ennek majd a dupláját kérte.Biróság, szakértők (három is volt) a vége az Iksz összeg lett.Közben eltelt két és fél év . De ha elfogadja az iksz összeget, akkor csak egy - két hónap és nem kellet volna - neki - kifizetni a szakértői és birósági költséget.Közel nullára futotta ki az Ő makacssága miatt a kapott összeget.A fentiek egy dossziényi anyag, meg két és fél év és rengeteg idegesség.Belém a legnagyobb dőfését az adta, amikor nyilván már bosszuból - kijelentette - és ezt kevesen fogják elhinni - amikor azt mondta Ő - a feleség - és most szó szerint idézem: " vedd tudomásul, hogy M......t (Ő a lányunk) ellened fogom nevelni" Ez sikerült is.Sajnos!Tovább nem folytatom...
2009. jún. 30. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:

De milyen szerencsed van, hogy csak hetvegen van otthon!!! Te egesz heten pasizhatsz, es hetvegere kell csak elmenned otthonrol. Iszonyat szerencses vagy, oszinten mondom.

Probald megoldani a hetvegeket, szerintem ugy, hogy menjel el az uj hapidhoz.

2009. okt. 25. 14:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát az nagyon meredek dolog...........
2009. okt. 25. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!