Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után hogy lehet egy lakásban élni vele?
Igen nagyon nehéz(én is ebben a helyzetben vagyok)főleg hogy neked van már valakid.Rengeteg türelem kell hozzá.Egy "kis"idő mulva talan jobb lehet a helyzet,amikor valamennnyire csitulnak az indulatok.el kell kerülni a konfliktus helyzeteket amennyire csak lehet.főleg ha van gyerek is.(ezt nem írtad)az ő érdekét kell nézni.
kitartást....!
Én még nem váltam el ugyan,,csak a nyár végén lesz a tárgyalás,,de 1 lakásban maradunk a férjemmel ami közös,,nem akarok osztozkodni,,venni 2kisebbet vagy hasonló,,,,ezt a gyerekeimtől venném el,,,
Kedves kérdező inkább örülj,hogy dolgozik a volt férjed,,mert az enyém pl.nem talál munkát fél éve és mégsem raknám ki az utcára azt az embert akit valaha szerettem és a lányaim apukája,,,hozzáteszem nekem is van barátom 9hónapja,,mégis megtanultunk békésen egymás mellett élni a férjemmel,ha Neked ez nem megy,miért nem költözöl a "valakidhez"?
De milyen szerencsed van, hogy csak hetvegen van otthon!!! Te egesz heten pasizhatsz, es hetvegere kell csak elmenned otthonrol. Iszonyat szerencses vagy, oszinten mondom.
Probald megoldani a hetvegeket, szerintem ugy, hogy menjel el az uj hapidhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!