Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy válás után is egy lakásban laknak valakik?
wow. Nekem már a gondolattól is feláll a szőr a hátamon.
Hogy a volt feleségemmel egy levegőt kelljen szívnom, egy fedél alatt??? Ha meg bírnánk maradni egymás mellett, nem váltunk volna el.
Én nem értem az ilyet. Ha egy lakásban meg tudnak maradni, miért kell elválni? Hiszen úgy nem is lehet teljesen független, külön életet élni, ami a válás lényege lenne.
Szia!
Amikor nekünk is volt egy rizikósabb időszakunk a férjemmel felmerült annak gondolata, hogy szétmegyünk. Sajnos én még GYES-en vagyok, nincs munkahelyem így nem tudnék egyes egyedül fenntartani egy saját albérletet. Így akkor azt beszéltük meg, hogy közös lakásban maradunk ideig-óráig, beszélgethetünk egymással, de nincs testi kontaktus kettőnk között és természetesen ha valamelyikőnknek elkezdene alakulni valaki mással valami, akkor jelezzük azt. Hála Istennek erre nem került sor, kibékültünk akkor, remélem nem is lesz már ilyen mélypontunk többé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!