Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi gyerektartást kapsz/fiz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi gyerektartást kapsz/fizetsz havonta/gyerek?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyi lehet az átlag? Jó tzudom, hogy ez teljesen a dfizetéstől függ amiből levonásra kerül. De úgy saccra?

én 50 ezret. Vélemény?

2009. aug. 28. 19:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azért, hogy a gyerek a válás miatt ne érezze az apa fizetésének a hiányát az megoldható, ha mind a 2 fél felnőttek módjára átgondolja és átbeszéli a dolgokat.

Sajnos tudom, hogy ez az esetek többségében nem működik max. az egyik félnél.

Egy ismerősöm a "kötelező" gyerektartás mellett elviszi a gyerekeket ruhát vásárolni, drágább dolgokat pl. számítógépet, tv-t közösen veszik meg a szülők akkor is ha külön vannak.

Követendő példa lehetne ez sokak számára....

2009. aug. 29. 21:00
 12/12 anonim ***** válasza:
nekem apám anno mikor váltak úgy egyeztek meg hogy 18 éves korunkig letisztázta a gyerektartást azzal hogy kevesebb pénzt adtunk neki a ház árából. így csak 18 éves korunktól kapjuk a pénzt és csak 10e forintot havonta a nővéremmel . tehát ő is tizet és én is tizet. lebontva sajnos a havi kaját nem fedezi nemhogy a gyógyszereket és a tisztálkodási dolgokat. és akkor nem vettem magamnak semmi olyat amire vágyok. legyen az egy pepsi vagy fagyi.
2009. aug. 31. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!