Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyerektartást kapsz/fizetsz havonta/gyerek?
Szerintetek mennyi lehet az átlag? Jó tzudom, hogy ez teljesen a dfizetéstől függ amiből levonásra kerül. De úgy saccra?
én 50 ezret. Vélemény?
Nekem 2 évvel ezelőtt költözött el a férjem, igazából nem váltunk el, a gyerekekhez minden nap jön munka után (együtt tanulnak, mennek sétálni, fagyizni, vagy kirándulni hétvégenként, stb.)...
Ő akkor költözött el, amikor a lányunk beteg lett és ezzel megváltozott az életünk (neki ez túl sok volt)...
Mindent megbeszélünk a gyerekekkel kapcsolatban, a maga módján igyekszik segíteni, mondhatom, hogy mióta elköltözött, azóta több időt fordít a gyerekekre, mint előtte! :D
Ő havonta 200ezret tesz le az asztalra a 2 gyerekre.
Karácsonykor és húsvétkor +200-300ezret, ilyenkor pluszpénzeket kap a cégénél...
Most pl. a beiskolázásra megint +80ezret adott a havi rendes mellé...
Egyik ismerősöm 3 gyerek után 80-90 ezret fizet a volt feleségnek. Ennyit itélt a bíróság.
Én úgy hallottam hogy gyerekenként a fizu 20% de minimum 30ezer viszont nem lehet több 50%nál a bérlevonás.
Hát nekem a szüleim váltak el de mi csak 10.000 kapunk. Jó igaz hogy csak én vagyok de ahhoz képest hogy itt mennyit írtak...
Nagyon ritkán kapunk még maximum 5000-et de ez csak olyankor van ha nekem kell valami ami mondjuk drágább mondjuk most pl. a tankönyvek.
Én 18.000et kapok a 4 éves kislányunk után.
Ha többet keresne az exem,többet adna,nem fukar.
Az ajándékokat ezen felül mindig felesbe vesszük neki és hozza-viszi mindig valahová,úgyhogy elégedett vagyok és Ő is!
Ha az átlagosra vagy kiváncsi, akkor nézd meg az átlagfizetéseket. Az Budapesten 250 ezer forint, tehát a 20 % itt valóban 50 ezer forint.
A vidéki átlagfizetés 150 ezer forint, tehát ott 30 ezer forint az átlagos 20 %.
Természetesen ezt lehet megyénként, életkoronként, diplomás/nem diplomás tovább bontani, és kiszámítani az átlagos gyerektartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!