Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éve egyutt vagyunk a párommal. Szereti a gyerekeit és engem.3hónapja talált magának barátnot állandóan magával torodik, amit eddig nem. Odébb állnék, de sajnálom a gyerekeimet és nincs hova mennunk Menjek vagy turjek?
El kellene beszélgetnetek, hogy miért nem érzi jól magát veled? Nem csak ő lehet a hibás, hanem te is! A házasságot rendbe kell és lehet is hozni.
Ha nem dolgozol, nincs hova menned, akkor először ezt oldd meg, utána gondolkodj a váláson.
Ne TE menjél, hanem öt küldd el a barátnöjéhez vagy akárhová, ti meg a gyerekekkel maradjatok, ahol vagytok.
Hidd el, rövidesen visszatalál, ha rájön, hogy ezzel nem ijesztett meg téged.
Gondolom, a közös lakásban vagytok, akkor te meg a gyerekek maradhatok benne még válás esetén is.
Ha nincs hova menetek akkor maradnod kell.Nem értem azt,hogy szeret téged!??Hogy??Mert én ebből nem ezt szűrtem le!
Hány évesek a gyerekek?Tűrnöd kell és elviselni ezt,mást igazán akkor nem tehetsz!
Mekkora szemet!
Nem hiszem, hogy ilyen viselkedesre ra lehet szolgalni.
En biztos, hogy osszetornek, de nagyon. Ha szeretnem valoszinuleg en is maradnek.
Ugy tunik, mintha szandekosan visszaelne azzal, h nincs hova mennetek.
Remelem eszbekap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!