Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
Párommal 5 éve vagyunk együtt. 3 évet anyuméknál laktunk, aztán egyszer szét mentünk. Ő albérletbe költözött, újra összejöttünk 2 hónap után. Nem sokára terhes lettem, ez volt tavaly előtt februárban, 2011-ben. Akkoriban is előfordult már, h volt, h 1-2 napig nem tudtunk mit enni. Sokszor kiborultam ez miatt, h h lehet így élni, miért nem keres normális munkát. Meg persze a legfontosabb miatt és a legfontosabb kérdésem az volt, h ha meg lesz a baba akkor is ez lesz. Azt mondta, h nem az más lesz. Okés, hittem neki. Most már 1 éves elmúlt a fiam és 2. napja, h nem tudunk mit enni. Nagyon ki vagyok borulva. Nem ilyen családból származom... Párommal nincs baj, rendes normális ember. Nem iszik, nem cigizik, nem jár el sehova. Szeret minket. Sokszor volt, h hozott egy száll rózsát, vagy egy bon bont, csak csupán kedvességből. A szexuális életünk is nagyon elapadt az elmúlt 2 évben, biztos, h az anyagiak miatt... De nem értem akkor sem, h miért nem megy el dolgozni. Már rákérdeztem és azt mondja, h kellene neki legalább 300ezer, h beruházasson egy csomó szerszámot, erre én mondtam neki, h ha itt ül a seggén nem fog a sült galamb a szájáa repülni, meg kell azért dolgoznia...
Köszönöm annak aki elolvassa és főleg, ha még válaszol is.
És miért nem dolgozol te?? Gyerek a bölcsibe, anyuka dolgozik.
Cuki, hogy a pasidnak azt mondtad, nem fog a sült galamb a szájába repülni, közben meg te is azt várod.
Dolgoztál egyáltalán valaha? Mert ezt nem írod. Csak, hogy a pasinak alkalmi munkái voltak, aztán elfogyott a pénz és éheztetek. És a te fizetésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!