Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szívemre hallgassak vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívemre hallgassak vagy az eszemre?

Figyelt kérdés

Párommal 5 éve vagyunk együtt. 3 évet anyuméknál laktunk, aztán egyszer szét mentünk. Ő albérletbe költözött, újra összejöttünk 2 hónap után. Nem sokára terhes lettem, ez volt tavaly előtt februárban, 2011-ben. Akkoriban is előfordult már, h volt, h 1-2 napig nem tudtunk mit enni. Sokszor kiborultam ez miatt, h h lehet így élni, miért nem keres normális munkát. Meg persze a legfontosabb miatt és a legfontosabb kérdésem az volt, h ha meg lesz a baba akkor is ez lesz. Azt mondta, h nem az más lesz. Okés, hittem neki. Most már 1 éves elmúlt a fiam és 2. napja, h nem tudunk mit enni. Nagyon ki vagyok borulva. Nem ilyen családból származom... Párommal nincs baj, rendes normális ember. Nem iszik, nem cigizik, nem jár el sehova. Szeret minket. Sokszor volt, h hozott egy száll rózsát, vagy egy bon bont, csak csupán kedvességből. A szexuális életünk is nagyon elapadt az elmúlt 2 évben, biztos, h az anyagiak miatt... De nem értem akkor sem, h miért nem megy el dolgozni. Már rákérdeztem és azt mondja, h kellene neki legalább 300ezer, h beruházasson egy csomó szerszámot, erre én mondtam neki, h ha itt ül a seggén nem fog a sült galamb a szájáa repülni, meg kell azért dolgoznia...

Köszönöm annak aki elolvassa és főleg, ha még válaszol is.

2013. jan. 4. 11:18
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Ahogy a többiek is írták, menj amíg még van hova. Mondok egy szomorú igazságot, nem fog soha megváltozni. Ő ilyen. Nem az a szeretet, hogy hoz 1 szál virágot, vagy csokit, hanem az, hogy körömszakadtáig próbálkozik, hogy nektek legyen mit ennetek. Ez azért már nagyon durva, hogy éhezel. És ha egyszer 2 hétig nem lesz pénz akkor mi lesz? Vagy ha a gyermeked beteg lesz? Akkor mi lesz? Ebbe belegondoltatok? Ha felelősségteljes anya akarsz lenni akkor költözz vissza a szüleidhez. Max mondd meg a párodnak, hogyha rendeződnek a dolgai akkor majd visszamész. Ebbe hosszútávon belefogsz rokkani. Ez biztos. Most már ott van a gyerek is azért is felelősséggel tartoztok. Ha ő alkalmatlan rá, akkor neked kell biztosítani a megfelelő körülményeket. Ha annyira szeretne nem hagyná, hogy éhezz. Ez nem normális dolog. Amugy az én exem, meg olyan volt, hogy ő is alkalmi munkákból élt, ha volt munkája jó volt, de volt h 2 hétig nem volt mit enni. Ha én nem adok neki enni ő semmit nem evett volna. Karácsonykor se tudott volna semmit enni, ha nem viszek át valamit. Ő meg persze mindenért engem hibáztatott. Mintha az én hibám lenne, hogy mikor van pénze elszórja baromságokra. Csak tudod nekem elegem lett abból, hogy egy semmirekellőre költsem a pénzt. Nekem sem volt annyi, pláne, hogy még nem dolgozom, hogy oda vásárolgassak. Szerelem így meg szerelem úgy, de eléggé megmérgezte a kapcsolatunkat, hogy mindennap azt hallgattam, hogy nincs pénz semmire, spórolás van. Aha olyan spórolás volt, hogy nem volt kaja, melegvíz, fűtés. Csak az alapvető életkörülmények nem voltak meg. Szerintem ezt neked nem kellene megvárnod, pláne egy kisgyerekkel. Tényleg azt szeretnéd, hogy a gyermeked ilyen körülmények között éljen? Szerintem nem érdemli ezt meg egy felelőtlen pasi miatt!! A gyerekedet kellene előtérbe helyezni és azt nézni, hogy neki mi a jó!
2013. jan. 4. 22:55
 32/33 anonim ***** válasza:

És miért nem dolgozol te?? Gyerek a bölcsibe, anyuka dolgozik.

Cuki, hogy a pasidnak azt mondtad, nem fog a sült galamb a szájába repülni, közben meg te is azt várod.

Dolgoztál egyáltalán valaha? Mert ezt nem írod. Csak, hogy a pasinak alkalmi munkái voltak, aztán elfogyott a pénz és éheztetek. És a te fizetésed?

2013. jan. 6. 12:18
 33/33 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de ne vedd be hogy neki 300 ezer kell gépekre. Írod hogy eddig nagyon szép és jó munkája volt akkor csak volt valami eszköze nem? Vagy ez cégnél volt? Akkor apránként miért nem kezdte el veszegetni a cuccokat hozzá?
2013. jan. 7. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!