Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szívemre hallgassak vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívemre hallgassak vagy az eszemre?

Figyelt kérdés

Párommal 5 éve vagyunk együtt. 3 évet anyuméknál laktunk, aztán egyszer szét mentünk. Ő albérletbe költözött, újra összejöttünk 2 hónap után. Nem sokára terhes lettem, ez volt tavaly előtt februárban, 2011-ben. Akkoriban is előfordult már, h volt, h 1-2 napig nem tudtunk mit enni. Sokszor kiborultam ez miatt, h h lehet így élni, miért nem keres normális munkát. Meg persze a legfontosabb miatt és a legfontosabb kérdésem az volt, h ha meg lesz a baba akkor is ez lesz. Azt mondta, h nem az más lesz. Okés, hittem neki. Most már 1 éves elmúlt a fiam és 2. napja, h nem tudunk mit enni. Nagyon ki vagyok borulva. Nem ilyen családból származom... Párommal nincs baj, rendes normális ember. Nem iszik, nem cigizik, nem jár el sehova. Szeret minket. Sokszor volt, h hozott egy száll rózsát, vagy egy bon bont, csak csupán kedvességből. A szexuális életünk is nagyon elapadt az elmúlt 2 évben, biztos, h az anyagiak miatt... De nem értem akkor sem, h miért nem megy el dolgozni. Már rákérdeztem és azt mondja, h kellene neki legalább 300ezer, h beruházasson egy csomó szerszámot, erre én mondtam neki, h ha itt ül a seggén nem fog a sült galamb a szájáa repülni, meg kell azért dolgoznia...

Köszönöm annak aki elolvassa és főleg, ha még válaszol is.

2013. jan. 4. 11:18
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Ő 34 éves, én 22. Burkoló, nagyon sok és nagyon szép munkája volt eddig.
2013. jan. 4. 13:43
 22/33 anonim ***** válasza:
64%
20-nál a pont. Játszani a felnőttet, albiba dobálni a pénzt feleslegesen, közben meg éhezel. Vissza kell menni anyukádhoz. Szégyen nem szégyen, ez van.
2013. jan. 4. 13:46
 23/33 anonim ***** válasza:
57%

Ha szépen dolgozik, akkor értelmes. Mert sak értelemes ember tud szépen alkotni. Vissza muterhoz, közben munkát keresni és újra megpróbálni önállósodni.

Ezt nem kell szégyelni, örülj, ha vissza tudsz menni a szülői házba, mert akkor van még lehetőségetek.

2013. jan. 4. 13:48
 24/33 anonim ***** válasza:
De úgy csináltok, mintha totál természetes lenne, hogy a kérdező anyjának kötelessége lenne még egy családot a nyakába venni koloncnak! Nem, ha felnőttet, papás-mamást akartatok játszani, akkor utána nem futunk vissza anyucihoz, hogy mégse vagyunk önállóak...Álljatok meg a lábatokon úgy, ahogy tudtok, nem véletlen, hogy anyukád nem ajánlotta fel, hogy költözzezek hozzá.
2013. jan. 4. 15:04
 25/33 anonim ***** válasza:

Nincs valami baj a társaddal, merthogy eléggé nem normális a viselkedése, főleg az ő korában.

Te meg szerintem legalább most hallgass az eszedre, és hozz felnőtthöz méltó döntést.

2013. jan. 4. 15:16
 26/33 A kérdező kommentje:

Szerintem egyértelmű, h nem akarok vissza menni anyuékhoz! Szeretem őket, meg lenne bőven hely is, de nem! Még egy esélyt adok páromnak, mert ma egy jó pár helyre beadta a jelentkezését. Az utolsó esély amit tőlem kap, ha nem jönnek helyre a dolgok ezek után sem, akkor keresek egy albit ami nekem meg a fiamnak elég lesz és külön megyek tőle.

És köszönöm mindazoknak is akik elítéltek! Jó anya vagyok!

2013. jan. 4. 16:18
 27/33 anonim ***** válasza:
70%
inkább nem minősítem, h milyen anya vagy. de tapasztalataimból ítélve pont azok szoktak a leggyatrább szülők lenni, akik váltig állítják, h jó apák/anyák.
2013. jan. 4. 16:43
 28/33 anonim ***** válasza:
Egyébként mintha exemmel élnél. Hasonló korú, hasonló a végzettsége, a munkája, csak épp soha nem dolgozott. Vagy ha igen, valami eltolt, nem kapott fizetést vagy elköltötte valami nagyon "hasznosra". Érdekes módon nála nem volt összefüggésben a munkája szépsége és az értelmi képessége. Talán a mai napig nem dolgozik.
2013. jan. 4. 17:16
 29/33 anonim ***** válasza:

Én nem várnék arra, hogy a pali elmegy dolgozni.

Hazaköltöznék/közel a nagyszülőkhöz, és én dolgoznék.

Nem bántani akarlak, de óriási felelőtlenség volt biztos háttér nélkül gyereket vállalni.

2013. jan. 4. 20:01
 30/33 anonim ***** válasza:

Nem bántani akarlak

Én a gyerekem miatt biztos, hogy visszaköltöznék a szüleimhez. Ő meg térjen észhez vagy haljon éhen ha ilyen okos.

22 éves vagy, nem baj, ha még othon laksz.

Ébredj fel csipkerózsika s legyél felelőségteljes anyuka.

Ha apuka nem is az.

2013. jan. 4. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!