Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ha kapnátok egy borítékot benne képekkel a férjetekről más nővel, megtudnátok bocsájtani?
40
Nem kell annyira férjhez akarni menni egy házas pasihoz elvtársnő:DD
ennyire ne legyünk már tapintatlanok, kedves kérdező!
ha valaki tudja, h a férje csalja, és nem hagyja el, annak elég nyomós oka lehet. pénz, egzisztencia, gyerekek, vagy épp a kapcsolatfüggőség.
nem túrnék bele ilyen szinten más életébe.
ha valaki nagyon akar menni, az megy. ha maradni akar, akkor bombával sem tudod kirobbantani.ennyi.
Hát ne haragudjatok meg,de egy kapcsolatba senki sem tud belelátni,max azt amit más emberek előtt mutat az illető,a négy fal közé nem látunk be!
Lehet ott az is,hogy a gyerekek miatt nem tud lépni a nő,vagy még szerelmes,de ezek szerint az is lehet,hogy tud a dologról!
Őszinte leszek,én biztos megtépném azt,aki ilyen körülmények között fényképeket dugdosna a postaládámba,hogy a férjem más nőkkel csókolózik!
Tuti hogy nekimennék,két dolog miatt is!
1.semmi köze a dologhoz,ha csak nem perverz,és az én szenvedésemen élvezkedne
2.amiről nem tudok,az nem fáj,ha meg tudok róla,nem kell valami,ami csak még jobban feltépi a sebeimet!
Szerintem sürgőssen állítsd le magadat,mert a végén az is esélyes,hogy te fogsz a legnagyobbat szívni!
Nem olvastam végig a válaszokat.
Szerintem a férj addig mondja meg az igazat, míg nem lesz igazi nagy cirkusz a dologból.
Én nem bocsátanék meg. Nem üvöltöznék, nem cirkuszolnék, csak összeraknám a holmiját, és találkozunk a bíróságon.
A kérdező egy sz@rkeverő kukkoló!!
Ráadásul más férje után kukkol!!
Mégis, hogy csináltad a fotókat?
Letámadtad a pasit erőszakkal?
Esetleg szeretnéd megszerezni magadnak a barátnőd férjét??
48
Keress magadnak egy független pasit, és ha csak a nős embereket tudod felszedni, akkor meg tudd, hol a helyed, ha pedig reptetnek, akkor se feledd, hogy nem volt kötelező belelépni a buliba. Ennyit rólad.
tudom hogy mindenkinek van saját véleménye,de engem nem érdekel,ki mit gondol erről.
akkor miért is kérdezted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!