Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ha kapnátok egy borítékot benne képekkel a férjetekről más nővel, megtudnátok bocsájtani?
Egy megcsalt anya mondta nekem: A gyerekeknek szüksége van az apjukra. Azt esküdtem, hogy jóban-rosszban holtunkig vele maradok!
A család a gyerekek fontosabbak, mint az én sértettségem.
De azt sem akarom otthagyni, amit közösen gürcöltünk össze!
Ha valóban a barátnődnek hiszed, akkor ne akard még jobban szétdúlni az életét!
Hogy kerültek hozzád a képek? Meghívott a férj minden alkalommal fényképezni?
Vagy te akarod megszerezni a barátnőd férjét!
Sokszor valóban nem egyszerű felrúgni egy közös életet és mindent otthagyni. Ha 100%-ig biztos benne, hogy megcsalja, akkor a képekkel lehet, hogy csak plusz fájdalmat okoznál és te lennél dühe célpontja.
Szerintem ezt bízd rájuk, a kettőjük ügye, te legyél ott, ha vigasztalni kell, mint jó barát, legalábbis én ezt gondolom.
Ha barátnője lennél a megcsalt nőnek, akkor nem lenne kérdés számodra a kérdés ;) Az én barátnőm speciel tudná a választ.
A pasit állítsd falhoz (vagy már dobott?), ahelyett, hogy képeket küldözgetsz a nejének, magatokról.
"A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem hogy kinek erről mi a véleménye,hanem megbocsájtaná ezt egy feleség vagy nem?"
A feleség ugyanazon a fán terem, mint minden más nő, így nem feleségként is tudhatod, mi a válasz.
Egyébként embere válogatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!