Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennétek vagy maradnátok?
23 éves vagyok, van egy 1,5 éves kisfiam, és elváltam a férjemtől (3,5 évet voltunk együtt). Amikor anno férjhez mentem, a család elfordult tőlem, így nyár óta egyedül élek a gyerekkel, szűkösen, de el tudom látni magunkat, gyerektartást nem kapok, még folyik a per. Jelenleg titkárnőként dolgozom, és mellette egyetemre járok, a fiam bölcsis szeptember óta.
Kaptam egy ajánlatot, Ausztriába mehetnék dolgozni szállodába konyhai kisegíteni, az alapbér 1000 euró, ezen felül ehetünk a kajából, szobát is kapunk, a gyerek bölcsijét kéne csak fizetni, az pár száz euró csak, hétvégente meg a szállodának is van felügyelt játszóháza. A szerződés 1 évre szólna, ha beválok, meghosszabbítják.
Menjek vagy sem???
Érvek: a gyerek nem a "hazájában" nevelkedne, de úgysem, köt minket ide semmi, és úgysem vár ránk szép jövő. A gyerek hamar elkezdené megtanulni a nyelvet, könnyebb lenne neki, hacsak bele nem kavarodik a magyarba, ennek is vannak veszélyei. Én nem tudnám befejezni az egyetemet (halasztani már nem tudok), és nem fejlődnék, viszont gyakorolnám a nyelvet. Ha ügyes vagyok, kint le is telepedhetünk. Nem kéne nyomorgatni az albérletre, hanem kicsit félre is tudnék tenni.
Menjünk vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!