Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen karácsony?
Figyelt kérdés
a férjem úgy dontott hogy elhagy.ezt tegnap mondta el nekem.most még a karácsonyt és a szilvesztert velem tolti de új évtol már teljesen elmegy tolem.ott kezdodott a baj hogy második házassságunk.neki is van gyerek nekem is.a ház amiben élunk az enyém és én nem írátom rá a felét.voltak komoly beszélgetések ez terén és még hozzátesz az is a dologhoz hogy nemszereti a fiamat sot utálja.
a kérdésem ez érdek házasság volt?fiatalok vagyunk és képes elhagyni azért mert a ház?
2012. dec. 15. 13:10
21/26 anonim válasza:
Szerintem is feleslegrs együtt töltenetek az ünnepeket... A lakást meg jól tetted h nem irattad rá,az a fiadé lesz egyszer a fiadé lesz nemár h az ő gyereke is kapjon belőle
22/26 anonim válasza:
Még a hétvégén kiraknám mint macskát... Mi az, hogy még az ünnepeket veletek tölti? Azt ki kell érdemelni. Ha rám hallgatsz jobb ha minél előbb megszabadulsz tőle, pláne ha csak érdekből volt veled. Hétfőn én már mennék intézni a válást, még én adnám be a keresetet ő előtte.
23/26 anonim válasza:
Azért arra én is kíváncsi lennék, hogy hogyan tudsz olyan emberrel együtt élni, aki utálja a fiadat? Nekem is van egy fiam és én is elváltam, de soha nem lennék ilyen emberrel. Mi a kérdés? Inkább karácsonyozok egyedül a fiammal, nyugalomban, mint hogy ilyennek kitegyem. Igen, amúgy érdek házasság volt, ha ennyiért elhagy, de nem ez a főbaj itt.
24/26 A kérdező kommentje:
hát igen!!!!!!!!!
mindenkinek kellemes unnepeket és minden jot!
2012. dec. 15. 16:04
25/26 anonim válasza:
te nem bízol benne és szerintem ezért hagy el
26/26 anonim válasza:
ha ennyire erölteti hogy ráirasd a ház felét, akkor a házat akarja kihuzni alólad. Dobd ki még karácsony elött, és ha utálja a fiadat, akkor meg főleg dobd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!