Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen karácsony?
a férjem úgy dontott hogy elhagy.ezt tegnap mondta el nekem.most még a karácsonyt és a szilvesztert velem tolti de új évtol már teljesen elmegy tolem.ott kezdodott a baj hogy második házassságunk.neki is van gyerek nekem is.a ház amiben élunk az enyém és én nem írátom rá a felét.voltak komoly beszélgetések ez terén és még hozzátesz az is a dologhoz hogy nemszereti a fiamat sot utálja.
a kérdésem ez érdek házasság volt?fiatalok vagyunk és képes elhagyni azért mert a ház?
Elég furcsa, hogy olyan embert szeretsz, aki utálja a gyermekedet és még családot is akartál vele alapítani...
A ház szerencsére a tiéd. Tedd ki még most a férjed és a gyermekeddel ünnepelj, vele készülj a jövőre.
A férjed egy számító alak. Ha nem tett semmit a házba, ne is követeljen. Ha pedig szeretek valakit, annak a gyermekét is szeretem, mert ő is belőle van.
Ne szomorkodj ilyen ember után, biztosan találsz ennél jobbat, aki a gyermekedet is el fogja fogadni és szeretni is tudja.
Szerintem egy percig se sajnáld, hogy elmegy.
Mindenkinek, főleg neked aki jobbat érdemel, jobb így.
Nekem is az a fura, hogy utálja a gyereked, te pedig ennek ellenére hosszú távra terveztél vele...
Egyébként én biztos nem tölteném vele az ünnepet, szépen összecsomagolnám a cuccait.
hát anyus, neked már jóval korábban ki kellett volna vágnod ilyen hozzá állással, nem tom hol hordod te a józan eszed, hogy nem vetted észre eddig hogy xart se akar tőled, csak kihasznál?!
Mondjuk meg se lepődök azután hogy látom ezt fogalmazásnak véletlen se nevezhető zagyvalékot amit itt írtál...
Ezt csak így kijelentette, hogy újévig veletek marad?
Biztosan nincs hová mennie, ezért úgy gondolja, na még egy kicsit kihasznál téged! Főzz, moss, takaríts rá.
Ha ezt megteszed, akkor neharagudj, de jó bolond vagy!
A te házadba nehogy már ő mondja meg meddig marad! Nem szálloda!
Ha nemkeletek neki, akkor mit keres még mindig a házatokban?!
Nehagyd, hogy kihasználjon az utolsó percig!
A Fiad az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!