Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt férjem kéri vissza a karikagyűrűt. Én visszaadnám de a pénzemmel /110000 Ft /eltünt a gyűrű is. Mit tegyek? Honnan adjam vissza? Mi a teendőm?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 13:36
21/28 anonim válasza:
Én lehet a marson élek de mivel a gyürű szimboluma már nem valós az első lett volna amit visszaadtam volna.
Minek az nekem, hisz már nem szimbolizál semmit, csak egy nyüg.
22/28 A kérdező kommentje:
Nincs meg a gyűrű eltűnt a pénzzel júliusban.
2012. dec. 11. 15:21
23/28 anonim válasza:
Azon csodálkozom, hogy normális embereknél már a válás beadása előtt az ember magától vagy visszaadja, vagy felajánlja, hogy visszaadja és a pasin múlik, hogy kell-e neki/vagy sem.
Egyszerűen nem értelek.
Szerintem, ahogy a "+hollóházi porcelánod" úgy a pénzed és a gyűrű is meg van-az anyukádéknál. Ugyanis ha az exed ilyen lenne mint amit te állítasz, a porcelánt nem tudtad volna kivinni a lakásból.
24/28 anonim válasza:
Én is a Marsról jöttem: ahogy megbeszéltük ex férjemmel hogy válunk, kimetünk cigizni a teraszra, ő eldobta jó messzire a gyűrüjétt és én is utána dobtam :) (jaj, pedig úgy fájt érte a szívem, imádtam a gyűrümet, ráadásul 250,000 Ft volt, bár az ex férjem fizette, de azóta is úgy sajnálom...).
25/28 A kérdező kommentje:
Én nem adtam akkor vissza, a vállás kimondása után gondoltam amikor a gyermekkel költözöm visszaadni a gyűrűt, a porcelán otthon van a pénz nincs meg de ezt nem tudom bizonyítani mert egy állítás egy tagadással szemben sajnos
2012. dec. 11. 15:54
26/28 anonim válasza:
Miért nem csináltatsz a gyerekről DNS-t, ha azt állítja hogy nem az övé?
27/28 A kérdező kommentje:
A porcelán az én szobámban volt a szüleim ajándákozták nekem még lánykoromban
2012. dec. 11. 15:56
28/28 A kérdező kommentje:
Miután közöltem vele hogy mehetünk DNS-t csináltatni én biztos vagyok az apa kilétében engem nem fog meglepetés érni az apát illetően gondolkodási időt kért egy napot és azt követően elfogadta az apaságot ,hogy kivel beszélt ez idő alatt és miért változtt meg a véleménye nem tudom.
2012. dec. 11. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!