Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan karikagyűrűt szeretnék szerezni, ami üvegből van. Létezik ilyen?
Olyan karikagyűrűt szeretnék szerezni, ami üvegből van. Lehet ilyet készíttetni valahol?
A neten csak olyat találok, amiben a kő helyett van üveg berakás, de én szeretném, ha maga a gyűrű is üvegből lenne.
Én Törökországban vettem egyet tavaly nyáron. Állítólag Pesten több "török bolt" is van, nézz közül ott. Sajnos nem tudom hol, mert nem a környéken lakok.
Baromi nagy hátránya, hogy fél év után leejtettem és összetört, pedig nagyon szerettem.
Nem volt benne semmi extra, egy sima karika.
Ehhez hasonló, csak fekete és nem áttetsző!
Húú, akkor létezik ilyen! :)
Sajnos 2 órára lakom Pesttől, de ezért simán felmennék, ha tudnám, hogy érdemes :)
Sajnos nem tudom megmondani, utána kéne nézni miket árulnak ezekben a boltokban. Én kint töltöttem jópár hetet, minden tengerparti városban volt esténként bazár, ott a fő látványosságot az üveges emberkék jelentették, mindenhol lehetett kapni ilyen sima karikákat is potom pénzért kb a szivárvány minden színében.
Én végülis egy "mindenes" boltban vettem Isztambulban kemény 0,75 euróért. Nagyon bánom, hogy nem hoztam többet, három hétig depis voltam miután összetört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!