Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? MEG AKAROM...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? MEG AKAROM SZEREZNI EZT A LÁNYT!

Figyelt kérdés

Teljesen beleszerettem! Ő az, aki megfelel az ideálomnak: amellett, hogy szép, művelt is, visszafogott, aranyos, olyan kicsit elvarázsolt és egy csomó dologban teljesen olyan, mint én! Ugyanaz a kedvenc filmje, ugyanazokat a könyveket olvasta gyerekkorában, ugyanazok a dolgok foglalkoztatják... Úgy érzem, minket teljesen egymásnak teremtettek!

Csak az a baj, hogy kicsit olyan... flegmatikus típus. Én hívom el mindig, én kezdeményezek, én bókolok, én érintem meg... és valahogy nem igazán látom, hogy viszonozná. Tudom, hogy bolond vagyok, de úgy érzem, belepusztulok, ha nem lehet a barátnőm!!! Kívül-belül szerelmes vagyok belé! Volt már plátói szerelmem, sőt, szinte csak az volt, de azokról kiderült, hogy egoisták, és később már egyik se érdekelt... de ő más, ő egyszerűen annyira tökéletes, annyira a saját másik felemnek érzem, hogy muszáj érte harcolnom! Nemcsak mint lányt szeretem, hanem tisztelem is.

Azért írtam ki ezt a kérdést, hogy segítséget kérjek. Egy barátnőm volt eddig, ha azt annak lehet nevezni, de vele se jutottunk túl a csókolózáson, távkapcsolat volt, nem mélyült el, nem nyíltunk meg igazán egymásnak. Ezen kívül csak plátói belészeretések voltak. Igazi kapcsolatot szeretnék, és nagyon, de nagyon akarom ezt a lányt. Úgy érzem, kicsit túlságosan "elvan a világában", nem gondol rám olyan komolyan, mint én őrá; valahogy fel akarom nyitni a szemét, hogy mennyire szeretem. Mondjam meg neki? Írjam le? Nem félek megtenni, csak attól félek, hogy nem tudna ezzel mit kezdeni és elriasztanám. De eltökölni sem akarom. Valahogy túl akarok jutni a baráti csevejeken és komolyabbra fordítani a szót. Segítsetek!!!

20/F

2012. okt. 7. 01:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

ha rendszeresen találkozgatsz vele,akkor nyomulj tovább,hívd el ide-oda,csak ebből a tisztelem dologból faragj le jócskán.

és fogd meg a kezét spontán,ha megy,akkor csókold meg.

haladj is,ne csak haverkodj szerény véleményem szerint.

írogatni a tinik szoktak,meg a bu-zeránsok.

a férfiak élőben dolgoznak.

2012. okt. 7. 01:16
 2/18 anonim ***** válasza:

Gondolt át higgadtan. Talán az első bekezdést csak azért látod eltúlozva így, mert "flegma" a lány.

S rögtön vonzó lesz számodra. Sok lány szaladgál még, akik ugyanazokat a könyveket olvasták, stb.

Szépen belekeveredtél abba, amibe sok fiú: épp azokba zúgsz bele, akik beléd kevésbé...

2012. okt. 7. 01:17
 3/18 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el végig a kérdésedet, de annyit tudok mondani, hogyha meg akarod szerezni, akkor ne itt kérj tanácsot, hanem hagyd, hogy jöjjön aminek jönnie kell, majd jön minden magától.

Próbáld magadtól megszerezni. Hidd el, képes vagy rá.

2012. okt. 7. 01:17
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

1. A tisztelettel semmi baj nincs.

Azzal van baj, ha valaki (ha lány, ha fiú) túlságosan görcsöl, függ, és ezt látja rajta a másik- hogy túl kiszolgáltatott.

A tiszteletről annyit, hogy ismertem fiút, aki nagyon tisztelt, de ezzel együtt volt tartása.

Míg egy másik szinte betegesen függött tőlem, majd meghalt, ha nem láthatott, de tisztelni- na azt, nem hiszem, hogy bármennyire tisztelt volna (mondjuk nem hatott meg túlzottan).

2012. okt. 7. 01:19
 5/18 anonim ***** válasza:
45%
Légy férfi, hiszen mindig a fiu kezdeményez,viszont mondd el neki hogy szerelmes vagy belé és túl akarsz jutni a baráti kapcsolaton. Vallj szerelmet neki de csak szépen, romantikusan, tehát ne támadj rá hogy legyél a barátnőm.
2012. okt. 7. 01:19
 6/18 anonim ***** válasza:
Mindenek előtt próbáld meg megérteni az "ő saját világát", és merj picit rámenős lenni. Ne nagyon, csak lassan, fokozatosan akarj többet tőle!
2012. okt. 7. 01:31
 7/18 anonim ***** válasza:

Először még kéne pár infó:

A lány hány éves?

Milyen sűrűn találkoztok?

Milyen körülmények közt?

2012. okt. 7. 02:13
 8/18 A kérdező kommentje:
Egy évvel fiatalabb. Eddig csak egyszer találkoztunk úgy randiszerűen, külföldön élünk mindketten. Sétáltunk, ettünk filmet néztünk együtt.
2012. okt. 7. 02:14
 9/18 anonim ***** válasza:
Hamar szerelembe esel. :) Vagy tartjátok neten a kapcsolatot?
2012. okt. 7. 02:15
 10/18 anonim ***** válasza:
Ja értem, amúgy találkoztok. Csak egyszer randiztatok még. Hát hívd el még egyszer. De kellemesen, lazán, kedvesen. :)
2012. okt. 7. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!