Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? MEG AKAROM...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? MEG AKAROM SZEREZNI EZT A LÁNYT!

Figyelt kérdés

Teljesen beleszerettem! Ő az, aki megfelel az ideálomnak: amellett, hogy szép, művelt is, visszafogott, aranyos, olyan kicsit elvarázsolt és egy csomó dologban teljesen olyan, mint én! Ugyanaz a kedvenc filmje, ugyanazokat a könyveket olvasta gyerekkorában, ugyanazok a dolgok foglalkoztatják... Úgy érzem, minket teljesen egymásnak teremtettek!

Csak az a baj, hogy kicsit olyan... flegmatikus típus. Én hívom el mindig, én kezdeményezek, én bókolok, én érintem meg... és valahogy nem igazán látom, hogy viszonozná. Tudom, hogy bolond vagyok, de úgy érzem, belepusztulok, ha nem lehet a barátnőm!!! Kívül-belül szerelmes vagyok belé! Volt már plátói szerelmem, sőt, szinte csak az volt, de azokról kiderült, hogy egoisták, és később már egyik se érdekelt... de ő más, ő egyszerűen annyira tökéletes, annyira a saját másik felemnek érzem, hogy muszáj érte harcolnom! Nemcsak mint lányt szeretem, hanem tisztelem is.

Azért írtam ki ezt a kérdést, hogy segítséget kérjek. Egy barátnőm volt eddig, ha azt annak lehet nevezni, de vele se jutottunk túl a csókolózáson, távkapcsolat volt, nem mélyült el, nem nyíltunk meg igazán egymásnak. Ezen kívül csak plátói belészeretések voltak. Igazi kapcsolatot szeretnék, és nagyon, de nagyon akarom ezt a lányt. Úgy érzem, kicsit túlságosan "elvan a világában", nem gondol rám olyan komolyan, mint én őrá; valahogy fel akarom nyitni a szemét, hogy mennyire szeretem. Mondjam meg neki? Írjam le? Nem félek megtenni, csak attól félek, hogy nem tudna ezzel mit kezdeni és elriasztanám. De eltökölni sem akarom. Valahogy túl akarok jutni a baráti csevejeken és komolyabbra fordítani a szót. Segítsetek!!!

20/F

2012. okt. 7. 01:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Én hívom el mindig, én kezdeményezek, én bókolok, én érintem meg... és valahogy nem igazán látom, hogy viszonozná"

Ronda vagy,bocs ez nem fog összejönni,keress mást

2012. okt. 7. 02:59
 12/18 A kérdező kommentje:

Azért ennél kerekebb a történet:D

Egy táborban ismertem meg. Két napot töltöttünk együtt, ez alatt teljesen elvarázsolt. Aztán még találkoztunk itt megint, múltkor. Tényleg hamar szerelembe esek, de ennyire hamar még sose történt meg. És minél többet ismerek meg belőle, annál inkább úgy érzem, hogy minket egymásnak teremtettek. Végeztünk egy személyiségtesztet és ugyanaz jött ki:D

2012. okt. 7. 03:41
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem igaz! Össze fog jönni! Most beszéltem meg vele, hogy találkozunk!
2012. okt. 7. 03:42
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha ő nem érint meg téged, az nagyon rossz jel, mindenképp el kéne érnetek, hogy haladjatok az eszkalációs létrán:

1. kar érintése

2. törzs, láb megérintése

3. haj és arc megérintése

Utána, ha már hagyja, hogy megérintsd az arcát, haját, hosszú ideig fogja a kezed, mehet a csók. De ne mondd el neki, hogy nem volt még hosszú távú barátnőd és szexuális kapcsolatod, mert ha nem is mondja ki nyíltan, tudat alatt valószínűleg le fog nézni miatta. Egyáltalán ne beszélj párkapcsolati előéletedről.

2012. okt. 7. 11:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez egy tévhit, hogy lenézzük a pasikat emiatt.

Én pl. egyedül azzal tudtam elköteleződni, akinek én voltam úgymond az "első".

A többit előtte valami miatt dobtam.

2012. okt. 7. 14:40
 16/18 anonim ***** válasza:
akkor te vagy az 1%,uh a véleményed nem releváns.
2012. okt. 7. 14:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy az 1%-ba tartozom, csak nem kis miniruhás plázacicákkal kell kezdeni, ennyi. :)

(A környezetemben a legtöbb lány hasonló korú és "tapasztalati szinttel" rendelkező fiúval jár. Nem feltételezheted, hogy körém egész véletlenül az említett 1% gyűlt be? :)

2012. okt. 7. 18:30
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem nagyon merek komolyan szerelmet vallani, mert ő egy flegmatikus típus, és szerintem ez csak taszítaná. Az ilyen lányok nem szeretik az ilyesmit, úgy vettem észre. Azt találtam ki, hogy mondok neki ilyen szép bókokat, de direkt eltúlozva, hogy már vicces legyen: "Olyan vagy nekem, mint..." és akkor ide kitalálok még valamit, és majd direkt ilyen álkomolykodó-, színészkedős fejjel mondom, hogy nevessen rajta, de azért valahol beléivódjon az üzenet.
2012. okt. 9. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!