N.Krisztián kérdése:
Honnan szerezhetnék olcsón ezüst karikagyűrűt Budapesten?
Figyelt kérdés
mint fent is láttátok nem tudom honnan szerezzek budapesten ezüst karikagyűrűt viszonylag vastagot mert a belsejéébe glaviroztatnék... Meg ugye nem is a legdrággábat olyan 3-4 ezer forint környékén :// Tudna valaki tippet,ötletet vagy esetleg címet adni?2011. dec. 9. 23:18
1/6 anonim válasza:
Mi az Apacsban vettük mert most van valami akció ha még tart hogy 50%-al olcsobb minden. Cím Örs vezér tere Árkád valamelyik emeleten azsem az elsőn de nem biztos.
20/F
2/6 anonim válasza:
A vaterán köveset vettem kerek 4-ért, de snasszabb van olcsóbban is. Bár szerintem karikát ezüstből.... Nem is tudom.
vatera.hu/listings/index.php?ob=2&obd=1&q=ez%FCst+gy%FBr%FB
3/6 anonim válasza:
Vegyél függönykarikát, az olcsó is, meg vastag is, aztán mire kiderül, hogy hamis, úgyis véget ér a kapcsolat...
4/6 anonim válasza:
Az Örs vezér terén lévő Árkádban már nincs 50%-os akció! Hetedikéig tartott csak! A Mammutban és a Westendben lévőben viszont december 11-én minden féláron!
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat =))
2011. dec. 10. 12:44
6/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó komment az csak 11.-én tart vagy 11.-től?
2011. dec. 10. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!