Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet kapni ezüst karikagyűrűt is? És gáz ha azt
veszünk?
Szia!
Persze hogy lehet kapni! Nagyon szépek vannak!
2009. szept. 19. 21:35
egyáltalán nem gáz. És szerinted ki fogja tudni megmondani ha a kezeden van hogy ezüst vagy nem e fehérarany? hm?:)
Mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér. Sok bolond ember meg felveszi ilyenek miatt a csomó hitelt aztán később csak "lesnek".
22/L
2009. szept. 19. 21:41
A gyűrű csak egy szimbólum, az összetartozás a lényeg. Ha gyöngyből fűzöl gyűrűt, az is igyanolyan érték a másik számára, ha igazán szereted, mint másnak a gyémánt! Ne legyen ez miatt lelkiismeret furdalásod soha, majd egyszer sok pénzed lesz, és megveszed álmaid gyűrűjét a kedvesednek! Sok boldogságot kivánok nektek!
2009. szept. 19. 21:45
4/17 anonim válasza:
Szia! Én is pont ebben a cipőben vagyok. Jön a baba, szeretnénk esküvőt, de ennyi lóvé nem lesz... Viszont csak a gyűrű ami örökre megmarad, inkább erre költök, mint a ruhára, lagzira, násznépre. Én is gondolkodok az ezüstön, de az arany tartósabb és strapa bíróbb úgy tudom. Ezért elgondolkodtató, meg mégiscsak egy életen át hordjátok. De nem gáz, meg ciki egyáltalán. Tudod, a mai világban már mindent lehet. ;)
2009. szept. 19. 21:50
Fú,én nem tudom,milyen az az 50 ezres gyűrű,de mi darabját asszem 8 ezerért vettük, sima arany karikagyűrű. Persze körbe kell járni pár ékszerest, és rákérdezni, melyik a legolcsóbb.
Amugy ha nektek nem ciki, akkor meg kit érdekel más ?
2009. szept. 19. 21:52
szerintem se gáz,de ha találtok véletlen nagyon olcsón aranyat HASZNÁLTAT SEMMIKÉPPEN SE VEGYÉL ELJEGYZÉSRE,én úgy hallottam,h akkor olyan lesz a kapcsolat is mind az előző tulajdonosáé és azt ugye nem szeretnéd,nem hoz szerencsét a hasznát gyeljegyzési gyűrű.
2009. szept. 20. 00:38
menj be pár ékszerboltba,én anyáék házassági évfordulójára vettem 2 arany karikagyürüt,20ezer volt a kettő,és nem a legvéknyabb
2009. szept. 20. 07:15
Nekünk ezüst van, és nagyon szeretjük. Amúgy se kedveljük az aranyat, mi direkt ezüstöt választottunk. Nem ciki.
2009. szept. 20. 07:56
szerintem az ezüst még szebb is mint az arany.
egyáltalán nem gáz, a házasságotok jövője nem ezen az apró momentumon fog múlni. a pénzt, amit megspóroltok vele, el lehet költeni sokkal hasznosabb dolgokra.
2009. szept. 20. 11:35
Nem ciki ha nektek az tetszik.
Nekünk is sima karika arany van, a férjemé kb. 13 ezer volt, az enyém olyan 7 körül. Lehet venni olcsón is, nem kell a legdrágább.
2009. szept. 20. 17:10
Kapcsolódó kérdések: