Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet kapni ezüst karikagyűrűt is? És gáz ha azt veszünk?
Googleba írd be hogy ezürt jegygyűrű és kidobja a találatokat, van már online bolt is, ott megtudjátok nézni a választékot, néhol jobban néznek ki mint az arany gyűrűk.
Apropó és aki allergiás az aranyra?
Szerintem annak sem ciki ezüstöt hordani, amúgy tényleg nem sok különbség van fehérarany és ezüst között.
Dehogy ciki! Ahogy már valaki írta, nem az a lényeg, hogy miből van, hanem, hogy mit szimbolizál. És egyébként sem mondja meg a kutya se, hogy nem fehérarany. Sőt az egyik barátomék fehéraranyat vettek, tényleg olyan mint, az ezüst, sőt még csúnyább is, ahogy már megkopott.
Az egyik barátom játékgyűrűvel kérte meg a barátnője kezét, mert éppen nem volt pénze, de tudta, hogy a lánnyal akar élni. Nagyon édi volt. A csaj még két évig hordta. Amikor a srácnak volt már pénze, és venni akart egy komolyabbat, nem engedte a lány. Azt mondta, hogy ez neki az első, hamístatlan gyűrű, amivel álmai férfi a megkérte. Még az esküvőn is rajta volt a bal kezén!:)
Szóval hajrá ezüstgyűrű!
Az nagy tévhit,hogy az arany karikagyűrűk drágák,nagyon sok olcsó is van.
pl.nekünk sem volt rá sok pénzünk,de mindenképpen aranyat szerettünk volna ezért a párom sok helyen megnézte és talált is az öve 18 ezer volt az enyém 16 ezer,szerintem ez egyáltalán nem volt drága.
16+18ezer=34ezer... nem drága??? Szerintem igen. És akkor még nem is olyan amilyen igazán tetszik, csak egy kompromisszum. Ezüstből köveset 10000Ft-ért a kettőt vettem most, nézzétek meg, szerintem szép. :D
Itt van még más fajta is érdemes körülnézni.
Kinek mi a drága?
Van akinek a 30 ezer már drága van akinek az 50 se!
A kérdező azt nem írta,hogy mennyi az az összeg amit rá tudnak fordítani csak azt írta,hogy 50 ezrük nincs rá,de lehet,hogy 30 már van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!