Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt férjem kéri vissza a karikagyűrűt. Én visszaadnám de a pénzemmel /110000 Ft /eltünt a gyűrű is. Mit tegyek? Honnan adjam vissza? Mi a teendőm?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 13:36
11/28 anonim válasza:
Csak nem az új nőjének akarja odaadni azt a gyűrűt?
12/28 anonim válasza:
Nekem is ez jutott eszembe :D
Gusztusos :D
13/28 A kérdező kommentje:
Beperel ,azt mondta még nyáron amikor mondtam neki hogy mi tünt el a házbóla szobámból és azt mondta nem ő volt és ha nevet is mondok megnevesítem aztaki elvitte beperel polgári peres eljárásban
2012. dec. 11. 14:01
15/28 anonim válasza:
hát ez nem normális...örülj hogy megszabadultál tőle....
16/28 anonim válasza:
Gondolom tudja, hogy minden egyes pereskedés több száz ezerbe kerülnek, amit neki elöre kell kifizetni és ha megnyeri róhatja rád. ezen ne izgulj, csak fenyegetözik csak nem tudja mivel.
17/28 anonim válasza:
Amikor eltűntek a dolgok, akkor kellett volna a rendőrségen feljelentést tenni,ismeretlen tettes ellen.
Tudom, így utólag már könnyű okosnak lenni...
Hagyd, hagy vádaskodjon, úgy sem tud tenni semmit.
Hát szó se róla, ritka egy féreg....!
18/28 anonim válasza:
Hát én bíróságon dolgozom, de halálra röhögnénk magunkat, ha a per tárgya karikagyűrű visszakövetelése lenne. Nem kell az ilyen fenyegetéssel foglalkozni, amelyik kutya ugat, az nem harap. Kérje csak, majd megunja.
19/28 anonim válasza:
Tudod azért támad vissza mert valóban ő vitte el és fél hogy lebukik.
Így gondolja hogy visszalépsz, és nem lesz probléma.
Ne vedd már fel ezeket a hülyeségeket :)
A gyűrűt hagyd a fenébe, azzal végképp ne tud mit csinálni ha nem adod vissza a gyűrűt, mindegy milyen okból.
Ha még mindig hordanád se szólhatna semmit.
Nyugodtan tégy feljelentést a rendőrségen.
20/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogyan viselni ha tényleg a közös lakásba költözik a másik szobába a nővel még ha a gyermekek nem is jönnek ők mennek az apjukhoz lakni addig Mit fog láttni a kisfiam aki még most nem ért semmit szerencsére az egészből semmit mert 1,5 éves csak annyit hogy én vagyok vele egész nap és az apa csak néha jelenik meg akire szereintem kiváncsi és szeret valamilyen szinten de szeresse is mert az apja mégha az apja kételkedik benne
2012. dec. 11. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!