Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem látogatja a gyerekeit....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem látogatja a gyerekeit. Mit tennétek?

Figyelt kérdés
3 éve külön élünk, 1,5 éve pedig elváltunk. Az első időszakban, amíg el nem váltunk rendesen jött a gyerekekért. Aztán, ahogy kimondták a válást, mindez azonnal megváltozott, annyira hogy 3 havonta bukkan fel és viszi el a gyereket 3-4 órára. Ezzel az egésszel azt érte el, hogy a gyerekek, hozzá vágynak, hiányzik nekik...amikor csak beszél velük, azt hallgathatom, hogy hozzá szeretnének költözni stb. Amikor vitte őket a nagymamához vitte őket, mert azt állította, hogy ott lakik, ez persze nem volt igaz... a gyerekek a nagymamit sem látták tavaly karácsony óta. És ilyenkor mikor felbukkan, még jobban felzaklatja őket, és a felbukkanás is teljesen rapszodikus...és köze nincs ahhoz ami a megállapodásban van, mert ott pl. lehetőség lenne egy szerdára amikor nála alszanak.
2012. dec. 10. 18:13
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
nem irigykedem, és azt gondolom, hogy ezzel pont ő sajátította ki a gyerekei lelkét...mindig az a szép ami nem elérhető. Hát ez van...
2012. dec. 10. 19:10
 12/24 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom, miért bántjátok a Kérdezőt!

Egyelőre még ő az, aki keresi a legjobb megoldást a GYEREKEKNEK, míg az apuka, szórakozik. Hol előbukkan, hol eltűnik. Ha szeretem a gyerekeimet, akkor mindig szeretem őket, nem fél évben egyszer, egy napra.

Felzaklatja őket, hiányzik nekik!

2012. dec. 10. 19:12
 13/24 anonim ***** válasza:
78%

12-es vagyok. Könnyű jó apának lenni 3 hónapban egyszer!

Könnyű kimaradni a nevelésből, a tanulásból, a nehézségekből és mindig felbukkanni, elvinni a gyerekeket szórakozni. Ő nem szól rájuk, ő nem veszekszik velük, nem akarja megnevelni őket, ezt a "hálátlan feladatot" elvégzi anya. Én meg leszek a tökéletes, akit szeretnek a gyerekek.

Kérdező! Én nem hagynám!

2012. dec. 10. 19:13
 14/24 anonim ***** válasza:
68%

Hagyná, nem hagyná! Mit tud csinálni??

Akarta egyáltalán az apa a gyerekeket, kedves kérdező?

2012. dec. 10. 19:15
 15/24 A kérdező kommentje:
Igen akart, mind a hármat, sőt még egy negyediket is, csak arra már nem került sor. Amíg együtt éltünk, nem mondhatom, hogy rossz apa volt, olyan semmilyen, de nem volt rossz és a gyerekekkel kedves volt.
2012. dec. 10. 19:18
 16/24 anonim ***** válasza:
67%

16-oska, ha értő olvasást alkalmaznál akkor egyértelmű lenne számodra is, mint sokunk számára is, hogy a pasinak nem kellenek a gyerekei.Érted? Nem kellenek!!!! Megmondta a kérdezőnek is, csak kérdező erőszakoskodik a pasival, mert látja a gyerekek vágyakozását, és hiányérzetét.

Egy ilyen felelőtlen pasi-de az is lehet, hogy nem felelőtlen, csak valamiért kényszer volt a kapcsolat kérdezővel( bocs de másra nem tudok gondolni)egyszerűen nem érzi a dolgai cselekedetei súlyát, vagy kérdező nem akarja felfogni.

Egy pasi, aki valóban apa-és ízig vérig, az nem bírna ki, hogy egy héten akár minden nap ne látná a gyerekeit. Az 3 hónapot nem tud kibírni.

Ennyi a különbség egy apa és kérdező exe között.

2012. dec. 10. 19:32
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem a válaszok többségét.

Nem vagyok én sem az ősanya típus mellett, de itt pont nem erről van szó.

A volt férj néha felbukkan, a gyerekek lelkivilágát meg jól összezavarja.

Mennyi idősek a gyerekek egyébként? Könnyebb lenne úgy válaszolni, mert nem mindegy, hogy mennyire képes életkoránál fogva a gyerek átlátni a helyzetet.

2012. dec. 10. 19:32
 18/24 anonim ***** válasza:
43%

"Örülj, hogy legalább néha jön. Az exférjed valószínűleg sokkal jobb fej, "

Menjen a francba az ilyen "jó"fej "ember" aki elnézi, hogy X számú gyerek közel 3 hónapig sóvárog utána, hogy láthassa 1-2 órára..

A francba menjen.

2012. dec. 10. 19:34
 19/24 A kérdező kommentje:
a fiúk 11 és 8 évesek, a kislány pedig 6 éves. Kényszer nem volt, de számítónak számító volt, többek között ezért is váltam el.
2012. dec. 10. 19:35
 20/24 anonim ***** válasza:
23%
Akkor kedves kérdező itt lenne az ideje, hogy lásd a valóságot és ne engedd, hogy a gyermekeid élete egy átjáróház legyen, ahol ki-be gyalogol az unatkozó ember.
2012. dec. 10. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!