Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megmenthető egy szexmentes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmenthető egy szexmentes kapcsolat, vagy el kell engednünk egymást?

Figyelt kérdés
Imádjuk egymást. Egymás lelki támaszai vagyunk, mindenben ugyanúgy gondolkodunk, ugyanazt szeretjük az élet minden területén... Minden tökéletes, DE már másfél éve nem voltunk együtt. Különmentünk egyszer és azóta így voltunk. Látjuk, hogy valami nem oké, érezzük, hogy ez nem lehet egy véglege állapot, de nem tudjuk mi lenne jó. Belegondolni is rossz, hogy külön legyünk, de ennyi idő után nem tudjuk mit lehet kezdeni a fizikális elhidegüléssel, visszafordítható e. Tapasztalatok?
2012. dec. 9. 08:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"Szexmentes kapcsolatnak ugyan mi értelme?"

Majd megtudod, ha olyan emberrel akadsz össze, aki olyan mint te vagy.

2012. dec. 9. 19:44
 12/27 anonim ***** válasza:
akkor ha nem egymással mégis hogy oldjátok meg ezt?
2012. dec. 9. 21:12
 13/27 anonim ***** válasza:
A fizikális elhidegülés nem visszafordítható.
2012. dec. 9. 21:14
 14/27 anonim ***** válasza:

Mivan??

Én szeretem a szexet, és értelemszerűen olyan embert keresek, aki úgy műkdöik, mint én. Nem vagyok önmarcangoló, hogy egy aszexuális emberrel kössem össze az életem.

És ebből én miért tudnám meg? Ha olyat fogok ki, mint én, aki szexel, akkor mind a ketten szexelünk, jó esetben egymással. Ebből akárhogy logikázom nem jön a megoldás, mégis honnan tudnám meg milyen a szexmentes élet?

2012. dec. 10. 00:26
 15/27 anonim ***** válasza:

A "fősodor" szerint nem fordítható vissza az elhidegülés, azonban számos tanulmány szerint vannak reális esélyek.

Legfőbb, hogy mindkét félnek szándékában álljon. Még film is készült arról, hogy egy viszonylag szolid, csendes pár 5 év szünet után kölcsönösen megkívánta egymást egy jó terapeutának köszönhetően.

2013. ápr. 18. 17:42
 16/27 anonim ***** válasza:

15 vagyok, korán küldtem fel.

Annyit még oda akartam írni, hogyha lelkiekben két ember egymás életének a része, szeretetkapcsolatuk erős, akkor nagyon kegyetlen és fájdalmas lenne különmenni csak a testi dolgok leáldozása miatt. Mondom, akkor, ha amúgy meg tényleg jól megvannak, teljes egymásra hangoltságban.

2013. ápr. 18. 17:44
 17/27 anonim ***** válasza:

akkor kerdezem en annak akinek csak a szex fontos ha beteg lennel pl amputalni kene a peniszt vagy muteni a huvelyt akkor kidobnad a parod mert mar nem tud veled szexelni?

Itt inkabb az a kerdes miert nincs szex?

ez nagyon fontos kerdes

2013. ápr. 18. 18:45
 18/27 anonim ***** válasza:

Na és akkor azt is meséld már el, hogy mit tesztek azért, hogy legyenek együttlétek?

Vagy csak elvagytok mindketten, hogy hát nincs és kész?

Ezt részletezhetnéd, mert ebből nekem az jön le, hogy elfogadtátok, hogy nincs, de tenni senki sem tesz, azért hogy legyen!

2013. máj. 10. 07:26
 19/27 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek?
2013. máj. 10. 07:31
 20/27 anonim ***** válasza:

Van ilyen kapcsolat, a saját példám bizonyítja. Házastársak voltunk, három éve elváltunk, pontosan a szex hiánya miatt.

A legjobb barátok, lelki társak, támaszok voltunk egymásnak, de a szex az nem ment, főleg az én részemről. Az pedig minden, csak nem párkapcsolat, be kellett látni. Elengedtük egymást, már mindketten másik kapcsolatban élünk, de megmaradt a jó viszonyunk.

Sajnos van ilyen az életben, hogy a felek szexuálisan nem illenek össze, nincs meg a szikra és nem is lehet előcsiholni. Mi is megpróbáltunk mindent, mindenféle szakembernél jártunk, hiába. Olyan volt, mintha a saját bátyámmal kellett volna lefeküdnöm és ez lássuk be, teljesen abnormális.

Valahol mélyen természetesen fáj, mert a legjobb társam veszítettem el, de dönteni kellett.

2013. máj. 10. 07:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!