Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megbántad utólag, hogy akkorib...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántad utólag, hogy akkoriban elváltál tőle?

Figyelt kérdés

A kérdés egyszerű, hogy van-e, aki egy, vagy akár több év múlva megbánta azt, hogy akkoriban ott hagyta, elvált a társától. Mondván, jobb lesz nélküle, aztán kiderült, hogy nem lett jobb, vagy épp a következő pasi, vagy nő, sokkal rosszabb volt.

Szóval?

2009. aug. 16. 17:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem bántam meg, csak azt, hogy 20 évig maradtam mellette. 10 év után kellett volna elválni.

Nem, nem mindenkinek csodálatos az élete a válás után és nem mindig éri meg elválni. Pontosabban nem a válás éri meg, hanem bizonyos esetekben egyszerűen nem szabad, mondhatnám, hogy bűn együtt maradni. Ha már csak a keserűség, a fájdalom, a megaláztatás, a veszekedés a mindennapok kísérője, akkor igenis gondolni kell arra, hogy lehet másként élni, és nem feltétlenül egy új partnerrel, hanem akár egyedül is. Ezzel senkit sem biztatok a válásra! Sőt. Szerintem válás előtt mindig meg kell próbálni helyre hozni, ami elromlott, vagy meggyengült. Én pl. 10 évig próbálkoztam, de be kellett látnom, hogy mivel egy 20 éves lány volt mellettem a férjem alternatívája, bizony én "labdába se rúgtam". De ez ma már történelem.

2009. aug. 17. 00:37
 12/13 anonim válasza:

Már lassan hat éve, hogy nem élek a szüleimmel, nem ők segítenek, szóval valamelyest kívülállóként tudom megítélni a dolgokat. Bár egyikük sem vallaná be, de kívülről nyilvánvaló, hogy nem lettek nyugortabbak, boldogabbak. 8 éve váltak el, és azóta az újabb kapcsolataikban is nagyon hasonló problémák merülnek fel, szerintem nem véletlenül.

És amikor a döntést hozták, nem tudták felmérni, hogy ez mekkora vaszteség nekik, a gyerekeiknek.

Azt hiszem, amíg lehet, a válás nélküli megoldásra kell törekedni.

2009. aug. 17. 09:29
 13/13 anonim válasza:
megbántam.
2010. jún. 13. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!