Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha az apuka igényt tart a gyerkőcre?
Figyelt kérdés
Nagyon megromlott a kapcsoltunk a férjemmel. El szeretnék válni. 4. éve vagyunk együtt és van egy 1 éves kislányunk. Az apuka esetleg harcolhat a gyerekért? Nem vagyok se drogos sem iszákos, imádom a kislányom. Esetleg pénzel elérheti, hogy nála legyen elhelyezve a kislány?
Egy elkeseredett anyuka
2009. aug. 15. 12:57
1/12 anonim válasza:
általában az anyukának adják a gyerek felügyeleti jogát. Azt csak nagyon indokolt esetben veszik el, pl iszákos drogos életmód, olyan higiéniai körülmények satöbbi satöbbi, szal ha ilyenek nincsenek nálad lesz a gyerek. Meg kéne ezt valahogy kultúrált emberek módjára beszélnetek mert ennek a harcolásnak csak és kizárólag a gyerek issza majd meg a levét, független attól kinél lesz elhelyezve.
2/12 anonim válasza:
Harcolhat a kislányért az apuka is,hisz annyi joga van neki is felnevelni a gyermeket mint az anyukának...De általában csak akkor nyeri meg a pert az apuka,ha az anyánál problémák vannak..(nem szívesen veszik el az édesanyjától a gyerekeket)nem tudom,hogy Magyarországon egy jó ügyvéd el tudja-e érni,hogy az apuka nyerjen,de remélem,hogy amíg az anya tökéletes a gyereknek addig egy sztár ügyvéd sem tehet semmit..
3/12 A kérdező kommentje:
Igen , persze, ezt én is tudom. A férjemnek van egy másik gyereke is 5 éves. Tehát nem én vagyok az elő nő akivel nem tud szót érteni.Nem vagyok iszákos, dogos és koszos sem. A körülöttünk élők mind látják, hogy milyen sokat foglalkozok a kislányommal.
2009. aug. 15. 13:13
4/12 anonim válasza:
Egy éves kisbabának még nagyon az anyukája mellett van a helye, nem lenne korrekt ha elszakítanák tőled.
Harcolhatni harcolhat érte, természetesen, más kérdés, hogy eredményesen-e.
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem sok esélye van rá még pénzzel sem. Volt olyan ismerősöm aki a 2 gyerek mellett az ősi női szakmát is gyakorolta amikor nem volt mit enni adni a gyerekeknek mégsem tudta elvenni a férj a gyerekeket, mert bizonyítani nem tudott semmit.
6/12 anonim válasza:
Pénzzel elérheti, feltéve ha ha van annyi pénze.... Azért ahhoz nem két fillér kell hogy megvesztegess valakit a közszférában. Egyébként meg ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy nem jelentesz veszélyt a gyermekre, akkor egyértelműen neked ítélik. Az én szüleim is elváltak, és semmi kétség nem volt a felől, hogy anyámnak ítélnek bennünket. Természetesen bírósági eljárás során mondjuk egy gyermekelhelyezési per keretén belül hogyha cáfolhatatlan bizonyítékokat nyújt be a felől, hogy veszélyezteted a gyermeked, akkor neki ítélik de csak ebben az esetben.
7/12 anonim válasza:
A mi esetünkben a 3 lány gyermeket(a húgom a válóper idején 5 éves volt)az apukának ítélte a bíróság..Igaz anyánk alkoholista volt,és egyszer nem jelent meg a tárgyaláson.A bírónő beszélgetett velünk,és megkérdezett minket...Mondta is,hogy nehezen ad ki ilyen döntést,de szerinte is jobb lenne apánknál...Ezért a mai napig hálás vagyok,mert tényleg jó apa.Úgyhogy nyugi,nem kell attól félned,hogy nem marad nálad a lányod,mert komoly érvek kellenek,hogy elvegyék..te jó anya vagy,ezért nem kell félned!!
8/12 anonim válasza:
ma 13:27
Na azért ilyen esetben mindenképpen az apánál kellett volna lennie a gyerekeknek... Hogy milyen világot élünk:S
9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nem tud a férjem semmi olyat felhozni ellenem ami miatt elvehetnék tőlem a Kincsem. Köszönöm, hogy segítettek.
2009. aug. 15. 15:46
10/12 anonim válasza:
ne beszélj a gyerekedről már úgy mintha egy TV lenne... "igényt tart" azért ennél sztem sokkal többet jelent neki is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!