Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha válás után a gyerekek külön-külön szülőnél vannak elhelyezve az hogy tud jól működni? Van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Most válunk, két gyerekünk van. Nekem el kell költözzek a lakás miatt is és egy munkalehetőség miatt is másik városba (egy órás autóút) Így az nem megoldható, hogy mindkettőnknél ugyanannyit legyenek a gyerekek. A kisebb jönne velem, a nagyobb, a 15 éves fiam viszont maradna a megszokott környezetében az apjával.
Viszont akkor nem tudom, hogy zajlanának a hétvégék. Ha "gyerekeket cserélünk" akkor ők mikor találkoznak? Mennyit tudnak együtt lenni? Hogyan működött ez másnál? Az a baj, hogy a lakhatást csak így tudnánk megoldani. Régóta rossz a házasságunk, de éppen a pénz miatt nem tudtunk válni.
2012. nov. 15. 18:15
21/22 anonim válasza:
Két hónapja váltunk.Nekünk is két gyerekünk van.Kéthetenkénti láthatást ítélt meg a bírónő.Tehát a gyerekek minden hétvégén találkoznak,hol az egyik szülőnél hol a másiknál.A szünidőket pedig felezni kell.Eddig remekül működik.
22/22 anonim válasza:
Ha még olvasod! Én 5 éve váltam, most 10 és 12 évesek.A kicsi velem, lány, a fiú az apjánál maradt.Mi se egy városban lakunk,80 km választ el.De a gyerekek minden hétvégét együtt töltenek,hol itt,hol az apjuknál.A szünidőt meg huzamosabb ideig együtt, itt is, ott is, ha nyaralunk, elutazunk, mind a kettőt viszem.Működik, szeretik egymást.Nem tökéletes megoldás, persze jobb lenne együtt, de azt sajnos nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!