Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha válás után a gyerekek külön-külön szülőnél vannak elhelyezve az hogy tud jól működni? Van valakinek tapasztalata?
Most válunk, két gyerekünk van. Nekem el kell költözzek a lakás miatt is és egy munkalehetőség miatt is másik városba (egy órás autóút) Így az nem megoldható, hogy mindkettőnknél ugyanannyit legyenek a gyerekek. A kisebb jönne velem, a nagyobb, a 15 éves fiam viszont maradna a megszokott környezetében az apjával.
Viszont akkor nem tudom, hogy zajlanának a hétvégék. Ha "gyerekeket cserélünk" akkor ők mikor találkoznak? Mennyit tudnak együtt lenni? Hogyan működött ez másnál? Az a baj, hogy a lakhatást csak így tudnánk megoldani. Régóta rossz a házasságunk, de éppen a pénz miatt nem tudtunk válni.
Mi így voltunk. Egy hétvége anyunál együtt, utána apunál együtt.
Szörnyű volt, nem is lettünk jó testvérek, olyanok vagyunk egymásnak mint szimpla ismerősök :-(
15 éves fiad már egyedül el tudja dönteni, mi neki a jobb. Azt kell szem előtt tartani, hogy tényleg azt szeretné-e, és praktikus-e ez a megoldás neki, nektek.
A kicsi mennyi idős?
De nem feltétlen kell azonnal véglegesen eldönteni, lehet, pár hónap után megváltozik a felállás, az igények, és újratárgyaljátok.
Elég korán elváltak a szüleink, én 4 a húgom 1,5 éves volt.
Igen, úgy gondolom hogy emiatt nem lett szoros a kapcsolatunk.
A szüleim nem tudom, hogy élték meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!