Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek a férjem nem enged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a férjem nem enged elmenni?

Figyelt kérdés

A férjemmel megromlott a viszonyunk,és szeretnék elköltözni tőle a 2 éves gyerekünkkel.

Már nem szeretem,de ő ezt képtelen elfogadni.Kifogásokat keres,bizonygatja hogy megváltozik,de mindez csak rövid ideig tart.Azt kérdezgeti miért nem szeretem.Ha válaszolok rá,újabb indokokat keres hogy miért is maradjunk.

Már nem vagyok boldog vele.Hogyan győzzem meg hogy engedjen el?

2012. nov. 12. 13:18
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
49%

25-ös válaszoló vagyok...

Nálunk is a sokadik esély volt... :)

2012. nov. 12. 15:00
 32/44 A kérdező kommentje:
Nincs más férfi,még plátói sem.Egyszerűen belefáradtam!És elegem lett abból hogy esélyeket adogatunk a másiknak,és nem történik semmi változás.Akkor ez egész életünkben így lesz?Meddig fogja ezt még eljátszani?
2012. nov. 12. 15:01
 33/44 anonim ***** válasza:
49%

Plátói szerelem esetén férfiak és nők is egyaránt le szoktak lépni, ez nem függ a nemektől.

Csak általában a nők nehezebben találnak plátói szerelmeket. Gondoljatok bele, ki akarja más gyerekét nevelgetni? Egy férfinek egyszerűbb kisétálni, ezért gyakoribb náluk a 3. fél miatt történő válás.

2012. nov. 12. 15:01
 34/44 anonim ***** válasza:
24%

Az utolsó esély is megvolt kérdező?

Létezik párterápia, ami az egyik illetve másik fél részéről történő elhanyagolást tökéletesen tudja kezelni, talán megérne ennyit. Aztán ha így sem megy, akkor mondhatod, hogy mindent megtettetek, de nem ment.

2012. nov. 12. 15:02
 35/44 A kérdező kommentje:

Ha egyszer találok is más férfit,lehet nem fog többet foglalkozni a gyerekkel.

De addig is egy nyugodt életet szeretnék biztosítani a gyerkőcnek,nem olyat ami most van,veszekedésekkel telit.

2012. nov. 12. 15:03
 36/44 A kérdező kommentje:

Ne akarjatok meggyőzni arról ami lehetetlen!!!Tudom,ismerem a férjemet!!!

Nem akarok már naivan hinni neki megint.Tudom hogy ideig-óráig tartanak ezek a dolgok.És akkor megint adjunk egy újabb esélyt?

2012. nov. 12. 15:07
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Ebben igazad van, te tudod, mennyi eselyt adtal, mire kepes.

En csak tanacsot adtam!

En is sok boldogsagot es erot kivanok!

2012. nov. 12. 15:10
 38/44 anonim ***** válasza:
31%

Nem, de én úgy gondolom vannak olyan problémák, amiket egyedül nem lehet megoldani, csak szakember segítségével. Biztosan van oka annak,hogy nem törődik veletek. Annak is van oka, hogy azt akarja maradjatok.

Ha nem érdekelné ő maga nyitna ajtót nektek, de valamiért csak érdekli.

Viszont ezek olyan mélyen gyökerező dolgok, amiket nem egyszerű feltárni és otthoni találgatással megoldani meg főleg.

Az én tanácsom továbbra is az, hogy kérjétek hozzáértő segítségét.Mindenkinek jobb lenne újra boldog házasságban élni, mint szenvedni ideig óráig a másik hiányától aztán még pár szar kapcsolaton ne adj isten váláson átrágni magát.

2012. nov. 12. 15:13
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó:Az önzőségen és a lesz@rom hozzáálláson nem segít semmilyen terápia.Itt szerintem nem arról van szó,hogy a férje beteg,hanem arról,hogy nemtörődöm.
2012. nov. 12. 15:18
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy van olyan férfi,akinek fontos a család és foglalkozik a gyerekeivel is,csak hát nem könnyű ilyen párt találni.De nem is lehetetlen.
2012. nov. 12. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!