Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek a férjem nem enged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a férjem nem enged elmenni?

Figyelt kérdés

A férjemmel megromlott a viszonyunk,és szeretnék elköltözni tőle a 2 éves gyerekünkkel.

Már nem szeretem,de ő ezt képtelen elfogadni.Kifogásokat keres,bizonygatja hogy megváltozik,de mindez csak rövid ideig tart.Azt kérdezgeti miért nem szeretem.Ha válaszolok rá,újabb indokokat keres hogy miért is maradjunk.

Már nem vagyok boldog vele.Hogyan győzzem meg hogy engedjen el?

2012. nov. 12. 13:18
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
97%
Pont ellenkezőleg, azok hazudnak akik azt mondják, hogy a gyerek érdekében maradnak együtt. Azok a párok csak az anyagi függetlenedéstől, az ismeretlentől félnek. Aki viszont beismeri magának, hogy ideje elmenni és új életet kezdeni, az elválik. A boldogtalan légkörnél nincsen rosszabb, ezt sokan felfogják szerencsére.
2012. nov. 12. 14:47
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

14 Mert a gyereknek marha jó lesz az,ha olyan példát lát,hogy a szülők csak szenvednek egymás mellett és szép lassan tönkremennek,depressziósak lesznek.Ennél sokkal kisebb trauma a válás.Sok gyereknek nem adatott meg az egész család,de fél család is jobb a depressziónál és a családon belüli erőszaknál.Itt most nem fizikaira gondolok.Az is bántalmazás,ha a férj lenézi az asszonyt.

Kérdező,én a helyedben kijelenteném,hogy vége és elmennék.Ha már nem szereted és tényleg ilyen önző,akkor jobban jársz,ha találsz mást.Ő meg még bármikor felszedhet egy kapcarongyot,aki szereti,ha így semmibe veszik.

2012. nov. 12. 14:47
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Neha az ember szemet fel tudja nyitni egy ilyen kijelentes " valjunk el" " nem szeretlek".

Ha meg latsz eselyt, hogy valtozzon adj egy utolsot neki, hátha tud! A gyerekek miatt is, ha ügyes még te is ujra bele fogsz szeretni, de ha nem kepes, pakolj ossze es menj, bármennyire is fáj, szépen tényleg nem fogtok tudni elválni.

Sajnalom, és sok sikert kivanok!

2012. nov. 12. 14:49
 24/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Erőt veszek magamon és megyünk!

Nem szerettem volna veszekedést létrehozni itt az oldalon,csak azt szerettem volna ha biztatást kapok az elinduláshoz.

De köszönöm a válaszokat,mind nagyon hasznos volt számomra.

2012. nov. 12. 14:50
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező.

Én ugyanígy voltam mint te.

A párom nem engedett elmenni. Mindenhova utánam mászkált, megfenyegetett, hogy megöli magát, hogy tönkre teszi az életem ha elhagyom. Minden nap hangosan üvöltöttünk egymással ez az össze is tört a lakásba.

De ígérgette, hogy megváltozik. Először láttam őt sírni... Hangosan zokogni...

Maradtam mert féltem, hogy mi van ha tényleg megöli magát.

És képzeld úgy összekapta magát hogy a kapcsolatunk tökéletesebb mint valaha volt. Végre ki tudja mutatni azt hogy szeret, segít mindenben. Újra bízunk egymásban és újra beleszerettem. Nem viccelek... több év együttélés után úgy vigyorgunk egymásra mintha most jöttünk volna össze...

Nem rég megkérte a kezem én boldogan igen mondtam neki és 9 hetes terhes vagyok. és mindenek felett boldog!!!!

Örülök, hogy a párom nem hagyta hogy elmenjek!!!!

2012. nov. 12. 14:51
 26/44 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló.Mi ezt már többször megjártuk.Láttam én is sírni mikor egyszer azt mondtam vége,láttam ígérgetni,esküdözni.És én mindig hittem neki.Csak sajnos a hitem elfogyott,ugyan úgy mint az érzéseim.
2012. nov. 12. 14:54
 27/44 anonim ***** válasza:
18%

Örülök ha hasznos volt, bár általában az én véleményemen sértődés szokott lenni. Ettől függetlenül kiállok mellette és fenntartom, hogy hazudozás, hogy valaki a gyerek érdekére fogja a saját magánéleti válságát és az ezzel kapcsolatos döntéseit.

Tudni kell beismerni, ha valamit magunk miatt teszünk és azt is, ha valamit elb*sztunk.

2012. nov. 12. 14:54
 28/44 anonim ***** válasza:
24%

En is azt javaslom, hogy adj meg egy eselyt!

Gondolod, hogy egy masik ferfi tobbet fog foglalkozni a kisfiaddal?

Csak kivancsisagbol kerdezem, nem akarlak megbantani!

Bejott a kepbe egy harmadik, akarcsak platoi szerelemkent? Ilyenkor szoktak a nok leginkabb lepni?

2012. nov. 12. 14:56
 29/44 A kérdező kommentje:

Nincs sértődés.Mindenkinek van saját véleménye.Én végigolvastam mindenkiért,számomra minden válasz hasznos volt,és végeredményben örülök is neki hogy nem egybehangzó "menj és költözz el" választ kaptam.

A döntésem végleges,menni fogunk.

2012. nov. 12. 14:59
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem, olyankor a férfiak szoktak lelépni.
2012. nov. 12. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!