Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek a férjem nem enged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a férjem nem enged elmenni?

Figyelt kérdés

A férjemmel megromlott a viszonyunk,és szeretnék elköltözni tőle a 2 éves gyerekünkkel.

Már nem szeretem,de ő ezt képtelen elfogadni.Kifogásokat keres,bizonygatja hogy megváltozik,de mindez csak rövid ideig tart.Azt kérdezgeti miért nem szeretem.Ha válaszolok rá,újabb indokokat keres hogy miért is maradjunk.

Már nem vagyok boldog vele.Hogyan győzzem meg hogy engedjen el?

2012. nov. 12. 13:18
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
El kell költöznöd, ne engedj az érzelmi zsarolásnak. Úgysem tehet semmit, a mocskolódás pedig csak a bíróságra juttathatja, ráadásul a láthatást is igen könnyen elveszítheti.
2012. nov. 12. 13:42
 12/44 anonim ***** válasza:
29%
Na még egy leendő lelki sérült gyerek :(
2012. nov. 12. 14:15
 13/44 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszoló!

Tehát te azt tanácsolod hogy maradjak vele ugyan úgy mint eddig a gyerek miatt?Ezidáig is ezt tettem,a veszekedések mára már napi szinten vannak közöttünk.Szerintem ez sem jó.

Pont ezért akarok elmenni,hogy a gyerekem NE LEGYEN lelki sérült.Csak még nem tudom hogyan hagyhatnám itt.

2012. nov. 12. 14:29
 14/44 anonim ***** válasza:
21%

Nem, én azt tanácsolom, hogy ismerjük meg azt az embert, akivel gyereket vállalunk és onnantól kezdve, hogy gyerekünk van, ne mi legyünk az elsők. Alap helyzetben minden gyermeknek joga lenne normális, teljes családban felnőni. Csak sokaknak ez nem adatik meg, máris hátránnyal indulnak az életben. A legtöbb kezelhetetlen kamasznak is ez a baja, és akkor vannak szerencsés helyzetben, ha csak kezelhetetlen.

Te is azt mondod azért mész el, hogy a gyereknek jó legyen. Nagyon szép, amikor sok szülő ezt hazudozza saját magának, de ettől még ez hazugság. Azért lépnek le, mert azt hiszik így boldogságra lelnek, ők maguk, nem a gyerekük.

2012. nov. 12. 14:32
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Pakolj össze és menj el, ha kell, akkor mikor nincs otthon.

A gyerek nem attól lesz lelki sérült, ha elváltok, hanem, ha egy rossz kapcsolatban nevelitek. Egy kisgyerek nem buta, pontosan látja és felfogja a helyzetet.

2012. nov. 12. 14:33
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

"Te is azt mondod azért mész el, hogy a gyereknek jó legyen. Nagyon szép, amikor sok szülő ezt hazudozza saját magának, de ettől még ez hazugság. Azért lépnek le, mert azt hiszik így boldogságra lelnek, ők maguk, nem a gyerekük."

Ezzel az a baj, hogy ha a szülő egy boldogtalan házasságban él, akkor a gyerek is boldogtalan lesz. Ideig-óráig még át lehet verni azzal, hogy anya és apa rendben vannak, de egy idő után már kiderül a turpisság és az az igazán káros, nem a csonka család, ahol anya és apa már csak akkor kommunikálnak, ha éppen veszekszenek, csontkeményre fagy a légkör és gyomorgörccsel telik minden nap. Tudom, én is ilyen családból jöttem és mindig azt kívántam, bárcsak elválnának.

2012. nov. 12. 14:37
 17/44 anonim ***** válasza:
0%

Jah,majd ha te is annyi lelki sérült gyereket látsz, mint én, akkor lehet, hogy nem mondanád ezt.

Akkor is sérül a gyerek, ha szar kapcsolatban vannak a szülők, de ettől még a válástól is, nem is kicsit.

2012. nov. 12. 14:38
 18/44 anonim ***** válasza:
27%

Elhiszem, hogy neked rossz volt, mert a gyerek tényleg nem hülye, de ettől még amikor a szülők válnak,akkor nem a gyerek érdekében válnak, hanem maguk miatt, csak nem merik bevallani saját maguknak, hogy ez elsősorban az ő boldogságukat szolgálja.

Gondolj bele, először együtt maradnak a gyerek érdekében, utána hirtelen a gyerek érdekében válnak. Ez egy duma, amin mindenki átlát, viszont általában csak azok szólnak érte, akik nem tudnak együtt érezni vagy túl erős az igazságérzetük.

2012. nov. 12. 14:40
 19/44 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom ismertem a férjemet mikor gyereket vállaltunk.Eddig is voltak hullámvölgyek,amit áthidaltunk.Idáig kitartottam mellette,de most komolyan én vagyok a rossz azért mert törődésre vágyom,és arra hogy törődjön a SAJÁT gyerekével??Azért vagyok a rossz mert idáig kitartottam mellette jóban rosszban,annak ellenére hogy magyarán mondva le se sz*rt minket??Idáig mellette maradtam a gyerek érdekeit nézve,mert rajong az apjáért,aki nem foglalkozik vele.És jelzem nem úgy voltam vele hogy ja ellaposodott a kapcsolatunk akkor váljunk.Eddig próbáltam helyrehozni,csak belefáradtam.És a férjem jelentette ki hogy eddig NEM VETT KOMOLYAN!!
2012. nov. 12. 14:42
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim is elváltak, nem voltam és nem is vagyok lelki sérült. A gyereknek rosszabb, ha boldogtalan, feszült légkörben kell felnőnie. Nem mondom, hogy jó dolog a válás, de jobb, mint boldogtalan családban felnőni.
2012. nov. 12. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!