Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek merjek belevágni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek merjek belevágni?

Figyelt kérdés
Alig pár hónapos a kis prücsköm. Az apukájával már nagyon rég nem vagyunk együtt. Igazából már a terhesség alatt szétmentünk. Most viszont van egy srác, aki szeretne megismerni engem is és a babámat is. Nem tudom, hogy merjek-e belevágni. Azért egy gyerekkel már másnént tervez az ember. A srác fialabb nálam két évvel. Hiába mondom neki, hogy nem vagyok egy egyszerű eset, ő vállalná. Tudom, ez még a szerencsésebb helyzet, de én is csak azért aggódom, hogy nem igen tudja mibe vágja a fejszéjét, aztán ismét egyedül maradok, de akkor már két sikeretelen kapcsolattal magam mögött, és a gyerek sínyli meg. Azt nem akarom, hogy megszokja, aztán majd valaki mást is. Olyan bonyolult ez. Nem akarok neki 5 apa félét bemutatni, de szeretném, ha normális család példával nevelkedne fel. Mit gondoltok?
2009. aug. 13. 15:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Józanul gondolkozol. Nehéz tanácsot adni. Azért szoktak árulkodó jelek lenni még mielőtt belevágna az ember. Van-e a párodnak megfelelő felelősségtudata? Mit csinált korábban problémák felbukkanása esetén? Mennyire kitartó a munka világában?
2009. aug. 13. 15:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedjetek meg. Abban még semmi rossz nincs. Persze ne összeköltözéssel kezdjétek, csak sétáljatok, hívd meg teázni, stb. Az pl sokat elárul egy emberről, hogy a gyerekek hogy állnak hozzá. Ha össze nem is jösztök, egy kedves barátféle sosem árt.

Lehet, hogy pont ő lesz az igazi, akit elmulasztassz.

Van egy babád, de egy-két felnőttel való programmal semmi rosszat nem teszel vele. Aztán meglátod, milyen a srác, komolyan gondolja-e, összeilletek-e. Ha nem, akkor is max jól éreztétek magatokat párszor. Ez a gyermekednek is csak jó.

Az a fontos, hogy ne hanyagold el emiatt a prücsköd, szóval ne éjjel járjatok el, meg kettesben, amíg ő le van passzolva a nagyinak, és egy darabig (amíg nem vagyok 110%-osan biztosak a dologban), ne költözzetek össze, ne tedd neki hétköznapivá, hogy éjjel-nappal ott van.

Sosem találod meg azt az apajelöltet, ha félsz keresni!

Sok szerencsét:)

2009. aug. 13. 16:05
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is ebben bízom. Furcsa, mert innentől kezdve minden további kapcsolatba vinnem kell az exet, aki nyilván örökké tartani fogja a kapcsolatot a gyerekkel, és természetesen a gyereket. Így hát nem csak én vagyok egyedül, akinek a hülyeségeit el kell viselnie. Csak félek attól a kérdéstől majd később, hogy ő is, meg ő is, meg ő is, de kis is az én apukám? Egy gyereknél ez úgy működik, hogy van az édesapa, de az is apa, akivel anya él. Hú, nagyon bonyolult ez. Esetleg vannak tapasztalatok?
2009. aug. 13. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy ilyen helyzet mindig bonyolult. Sőt, lesz ám egy másik anya is, hisz az apja új barátnőjét is meg fogja ismerni, nyilván lesz neki.

Nem személyes tapasztalat, de vannak ismerőseim hasonló szituban. Egyébként szerintem maximálisan az apán áll, hogy anya barátja, vagy ő lesz-e az apa, hogy mennyi figyelmet szentel a gyerekére, mennyire szereti.

Nem egyszerű, de mindenkinek joga van tovább lépni. Ha meg azt nézzük, milyen jó lesz 4 helyett 8 nagyitól ajándékot kapni:)

Második voltam

2009. aug. 13. 17:39
 5/13 A kérdező kommentje:
Na igen. Gazdag ünnepek... :) Egyébként igazad van. Tényleg nem tőlem függ, hanem majd a nagy Ő-n. Én a köztük lévő kapcsolatra nem tudok befolyással lenni. Vagy kialakul, vagy nem. Max. annyit tehetek, hogy ha abszolút, semmilyen módon nem jönnek ki egymással, akkor elválnak útjaink.
2009. aug. 13. 18:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Jut eszembe, írtad, hogy majd új anyuka... Fura lenne, ha az ex új szerzeményének azt mondaná, hogy anya. Nem is igazán tudnám, hogy reagáljam le. Azért anya mégis csak egy van, míg apa lehet 100. Nem? Vagy én gondolom rosszul?
2009. aug. 13. 18:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, ez meg rajtad áll:)

Vannak olyanok, akik nem a vérszerinti anyjukat mondják annak. Bár nem tűnsz rossz anyának egyáltalán, de sosem tudhatjuk, mit hoz a jövő.

Mindenesetre az apja barátnőjét is szeretheti annyira, mint esetleg a te barátodat (persze csak ha sokat találkoznak)

Furcsa lehet, nem szívesen próbálnám ki, de ha már így adódott nálatok, remélem rendes lesz az új nő is:)

Második

2009. aug. 13. 18:50
 8/13 A kérdező kommentje:

Hát remélem én is, hogy rendes lesz, és még akár barátok is lehetünk. De azért nem szeretném, ha anyának hívná. :)

Na mindegy. Szóval azt tanácsoljátok, hogy merjek belevágni. Megpróbálom, és köszönöm.

2009. aug. 13. 19:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy merj belevágni...hisz az az életed valamelyest lezárult, már nem vagytok egy pár. Akkor meg miért ne adhatnád meg az esélyt magatoknak a boldogságra. Mert ha te boldog vagy, akkor a babád boldog, felszabadult környezetben nevelkedik, ami csak jó :)
2009. aug. 17. 18:46
 10/13 anonim ***** válasza:

Én hasonló szituban voltam mint te,azzal a különbséggel,hogy engem a párom már 4hetes terhesen elhagyott,amikor megszültem akkor jött a babáért,hogy neki kell meg az új csajának a baby.

De addigra már nekem is lett újpárkapcsoltatom5hós terhesen összejöttem a mostani párommal bár a babaszületése elött 1hónappal mondta,hogy szeretné ha összeköltöznénk és szeretné ha mi lennénk az ő családja.

A kislányomat sajátja ként szereti és a kislányom is imádja.

Az apukával a szülés utáni akciója óta sem beszéltem nem engedem ,hogy lássa a babát és el se viheti magával sehova.Azt se engedtem meg hogy az ő nevére ráirassam a kislányomat,mert egy bunkó paraszt.

Szerintem próbáld meg ezzel a sráccal,nem veszthetsz semmit de ne költözzetek össze rögtön:)mi is 4hónap után költöztünk csak össze.Nálunk minden okés,remélem nálatok is az lesz!

SOK Boldogságot kívánok nektek!!!!

2009. aug. 18. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!