Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden kérdésben elsőre döntöttem, minden elhatározásom végig vittem. De most "semmit nem tudok"! Merjek belevágni?
Figyelt kérdés
Én 32 éves vagyok egy gyönyörű kislány édesapja az édesanyjával már nem élünk együtt 4 éve. Mindenben támogatom mindkettejüket ettől függetlenül. De most... kedvelem az egyik kolléganőmet, nagyon... Ő 35 éves elvált (1 éve) két gyermek anyukája. Felszínesen "érintjük" egymást kölcsönösen "olyan mosollyal, kedvességgel" de nem több mert nem tudom, hogy mit csináljak. Merjek-e tovább lépni vagy ... Félek egy újabb csalódástól. De úgy érzem Ő várja a lépésem én meg mamlaszkodom! Nem csak szexet akarok tőle, tényleg kedvelem! Akik randiztak vele csak szexet akartak. Neki egy olyan pasi kell aki társ és egykorú! Félek csak azt hinné, hogy leakarom csak fektetni! Hülye vagyok... (nem kell helyeselni!2010. okt. 28. 21:10
1/3 anonim válasza:
vágj bele ! jobb egy társ mellett leélni az életed,mint egyedül megöregedni :)
2/3 A kérdező kommentje:
Mi van, ha félreértelmezem a jeleket amiket küld?
2010. okt. 28. 21:39
3/3 anonim válasza:
Akkor szépen elmondja hogy félreértetted, és semmi harag. Bátraké a szerencse. Én is 36 éves kétgyerekes elvált nő vagyok, és szeretem ha egy pasi bátor, és egyenes. Max megbeszéljük hogy ez most nem fog menni. De nyúl ne legyél,mert az visszataszító, és ha most még akarna is tőled valamit, akkor is elmegy a kedve egy idő után a mamlaszkodásodtól. És senki nem garantálhatja hogy nem fogsz megint csalódni. Ilyen az élet. Aki mer az nyer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!