Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A gyermektartásdíj csökkenthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyermektartásdíj csökkenthető, ha az exfeleség már együtt él valakivel?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van tapasztalata ez ügyben, kérem segítsen. Havi több tízezer tartásdíjat fizetek a kislányom után, ami a mindenkori nettóm 20%-a. Így állapodtunk meg, de már elég megterhelő, sok kiadásom van mellette. Az ex-nejem hamarosan öszeköltözik egy jól kereső férfivel. Ez lehet indok az összeg csökkentésére szerintetek? Tudom, hogy nehéz kör lesz, nem örülnek az exek a hasonló próbálkozásoknak. Köszi előre is.
2009. aug. 13. 08:06
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Hát én ezt nem értem......hát mi az a sok kiadás van mellette?????mégis?új autó barátnő, számlák, hitel?vagy mi?hát miért gondolják a férfiak, hogy az édesanya kiadásait elkerüli, az infláció és az áremelkedés?hát mentem összeesek!jön egy új?azért?hát reméljük, olyan is aki vállvetve valóban ott áll, gyakorlatilag hálás lehetsz neki akkor is, ha csak viszi hozza a gyermeked, vagy éppen + ad neki.Miért csinálnak úgy a férfiak a gyermek kérdéssel,mintha egy tárgy lenne akit nem szabad hagyni éhen halni?nem értem.........hát miért alakítottad úgy az életed...hogy ez a rengeteg kiadás mellé jöjjön.....bezzeg ha az anya ugyan ezt megcsinálná....azonnal, felelőtlen és meggondolatlan........ugye?de apánál, ez más......
2013. febr. 13. 12:27
 22/22 anonim ***** válasza:
Akarcsak az en exem :)))) Miota megtudta, hogy uj parom van, nem akar fizetni.....Csak azt nem ertem, hogy miert gondoljak azt a ferfiak, hogy akkor mar nem is kell vagy nem kell annyit adniuk.... Erdekes es onzo gondolkodasmod :(
2013. aug. 25. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!