Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyu és apu válni adnatok tanacsot hogy probalhatnam meg megakadalyozni?
Az a baj, hogy a házasság, meg a válás is 2 ember döntése, és külsősnek nincs beleszólása - így nektek sincs.
Remélem, legalább a kislányra tekintettel lesznek, és ha már elválnak, békében teszik.
Szerintem ne add föl!
A mi szüleink is kerültek ilyen helyzetbe. Rábeszéltük őket, hogy menjenek el egy családgyógyító, párkapcsolat-elemző szakemberhez. Elmentek. És a dolgok rendbe jöttek.
Családtagok közreműködése kevéssé segít, főként a gyerekeké, mert nem tudunk elfogulatlanok maradni. Anyánk mindig ezt mondogatta nekünk. Ő volt nagyon abban, hogy kívülállóval beszéljék végig az életük fordulóit, de apánk is rajta volt ezen.
Sikeres "beleszólást" kívánok!
:-)
Hát engem a gyerekem tuti, hogy ösztönözne, ha ő úgy látja, hogy rosszabb ha elvalunk, mintha egyutt maradnank, akkor azon elgondolkodnek!
A parterápia tenyleg segíthet, bár sajnos eleg sokba kerül!
Én is kívánom, hogy sikerüljön egymásra találniuk újra!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!