Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet megakadályozni, hogy volt férjem elvigye a gyerekekt?
Az előttem szólónak TELJESEN IGAZA van!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én ugyanebben a cipőben jártam 8 éve, amikor a férjemet megismertem, fia 2,5 éves volt. Úgy bántam vele mintha a sajátom lenne és nagyon jól érezte magát a láthatásokon. Aztán pár hónapra rá az anyuka azt állította, hogy amikor hazavisszük, össze van zavarodva és magába fordul a gyermek. Persze mindez azért volt, mert az anyuka sokszor bántotta lelkileg és sajnos néha testileg is. Szidta előtte az apát és persze engem. Meg akarta tiltani azt is a gyermeknek hogy nekem puszit adjon vagy egyáltalán hozzámszóljon. Akkor beszélgettünk a kisfiúval, hogy úgy viselkedjen, ahogy neki jól esik. Azonnal (180 fokos fordulattal) ugyanúgy viselkedett mint előtte. Az anyukát persze ez nagyon zavarta és mindent el akart követni, hogy megakadályozza a láthatásokat és elidegenítse tőlünk a gyermeket. Meg is látszott az eredménye. Teljesen magába fordult és gondok voltak az óvodai foglalkozásokon is. Nem mutatott érdeklődést a dolgok iránt és így a fejlődését is akadályozta. Te is ezt szeretnéd??? Inkább próbálj meg beszélni vele és készítsd fel az élet ilyen irányú változásaira, hogy attól hogy két ember kapcsolata megromlik, attól még a gyermek közös és segíteni kell a fejlődését, nem pedig hátráltatni. Annak a szülőnek illene beszélni a gyermekkel, aki neveli. Mert hát kire számítson elsősorban. Ha akadályozod a láthatást azzal zavarnád össze a legjobban. Remélem jól döntesz és szereted majd azt a pici fiút. Megérdemelné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!