Van jogom bárhogy megakadályozni a kapcsolatukat?
Te mosol a lányod barátjára, aki 34 éves?:S
Nem a te párod, hanem a lányodé. A lányodnak kell rá mosnia, főznie.
A lányod miért nem dolgozott eddig? Te tartod el őt is?
megmondod,hogy legközelebb kihívod a rendőrséget.
De a lányod szempontjából szerintem okosabb lenne,ha őt is kiraknád,vagy megmondanádmennyit kell fizetnie havonta a rezsire, kajára, bérleti díjra(a lányod 25 éves,mit dolgozik?)
Igen, én mosok, mert a mosógép az én fürdőszobámban van, ami a szobámból nyílik, és nem szeretném, hogy mászkáljanak bent. Tűnt már el egy-két dolgom, és mióta zárom az ajtót, semmi..
Én tartom el a lányomat is. A fiammal nincs komoly gond, teszi a dolgát. A lányom képtelen haladni, és nem értem az okát. Az érettségije sincs meg, boltban dolgozott eladóként 1 évig, de elküldték.
Én 25 évesen már csak kölcsönbe kértem bármit is otthonról, amit vissza is adtam, ok főztek rám míg otthon laktam de ez természetes egy családban, és én is adtam a rezsibe.
Ha ennyire a fejedre nőttek ülj le a lányoddal és mond el neki ezeket a dolgokat, meg kell értenie hogy nem tudsz eltartani 2 felnőtt, munkaképes embert.
Megértem, hogy nem akarod beengedni a fürdőszobába. Csak a gond az, hogy kihasználnak. Te dolgozol, mellette házimunka.
Nagyon szomorú, hogy a lányod ilyen, nem foglalkozik a te érzéseiddel, azzal, hogy te nem vagy köteles eltartani sem őt, sem a barátját.
Neked kellett volna az elejétől fogva szigorúbbnak lenned, hogy ne fajuljon el eddig a lányod.
Nálunk sem engem, sem a párom nem tartotta el sose a családja. Mi pont azért mentünk dolgozni, hogy mi segítsük a szülőket.
Van a csávónak havi 60ezer forintja, tökéletes.
Vaterán egy működőképes mosógép 20k, rezsó szinte ingyen van.
Aztán a havi 60ból lehet kaját is venni, meg beszállni a számlákba.
Ha már úgyis külön vannak, legalbb láb alatt sincsenek.
Ugyan már, ne hagyd magad!
Én is anyóséknál lakom a párommal, de külön "házban", külön háztartással.
A párom 80at keres, nekem nincs állásom sajnos, de tökéletesen megélünk. ÉS mi még csak 21 vagyunk...
Én a helyedben nem fogadnám el 10.000,- Ft-ot sem, de közölném velük, hogy innentől külön kassza. Mossanak magukra (ahol és amiből akarnak, de te zárod a szobád) és vásároljanak maguknak élelmet, sampont, és egyéb dolgokat is. Még a hűtőt is bevinném a szobába, amit zárni lehet.
Ha hagyod, hogy kihasználjanak, ki is fognak. Nekik ez így kényelmes.
Ha ez a változat nem tetszik nekik, akkor még mindig lehet "kompromisszumot" kötni, hogy ki-ki beszáll a háztartásba amennyire tud, és nem reklamál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!