Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van jogom bárhogy megakadályoz...

Van jogom bárhogy megakadályozni a kapcsolatukat?

Figyelt kérdés
A lányom 25 éves, a barátja 34. Egyik sem dolgozott még 1 évnél többet az életében. A fiú munkanélküli segélyen van, és a munkaügyin keresztül végez egy okj tanfolyamot, ezért kap kb havi 60 ezer forintot. Nekünk lead ebből havi 10 ezer forintot, ebből eszik, mosok rá, fürdik, stb. A maradékot elisszák, elköltik tetoválásra, és a legújabb okostelefonra éppen (ezt részletre). Úgy érzem, ránőttek a fejemre. Itt lakik még a lányom öccse, egyetemen tanul, nem dolgozik, de nem is tudna. Néha az idegösszeomlás kerülget a két ingyenélőtől, akiket sehogy nem lehet kicsit életrevalóvá tenni. A lányom nem rakhatom ki az utcára, mert máshova nem mehetne. A fiúnak már mondtam, hogy kalap kabát, egy hét múlva újra itt volt- a lányom szobája külön nyílik a háztól, külön fürdővel, szinte észre se vettem, hogy visszajött.. Tehetetlennek érzem magam, és egyre rosszabb a lányommal is a kapcsolatom. 170 ezer forintot keresek, ebből 3-an is nehezen élünk meg, a havi 10 ezer, amit a fiú ad, semmire nem elég. Ha veszek magamnak vagy a fiamnak zöldséget, gyümölcsöt, azt is kérdés nélkül megeszi, és fel van háborodva, ha krumplistészta az ebéd, mert ő fizet.. Ha nem mostam, azért is számonkért régen. Hogy rakhatom ki innen úgy, hogy a lányom is észheztérjen?
2012. márc. 6. 14:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem megakadályozni kell a kapcsolatot, hanem ki kell vágni a srácot a francba.

Ne legyél már balek!

Mit gondolsz, ki tűrne meg egy 34 éves ingyenélő fickót a házában, aki csicskáztat, és parancsolgat neked a SAJÁT OTTHONODBAN!

Ráadásul nem is dolgozik, 10 ezer forint meg semmire nem elég!

Ne haragudj, de akkora balek vagy, mint a ház!

Dobd ki simán, a lányod meg mehet utána, ha akar.

Ő is felnőtt már, 25 éves érett nő.

2012. márc. 6. 16:24
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha kidobod a pasit,akkor tesztelni is fogod,hogy mennyire fontos neki a lányod és fordítva.
2012. márc. 6. 16:40
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Bennem felmerül: nem félsz attól, hogy fizikailag bántalmazni fog? Ha nem, akkor kalap-kabát, zárcsere. A lányodat fogadd vissza, ha visszajön, de csak és szigorúan a pasi nélkül!

És még azelőtt lépj, mielőtt jön a baba. Én ugyanis úgy látom, hogy akkor aztán végképp nem dobod ki őket, és ezt biztos a lányod is látja/érzi.

2012. márc. 6. 17:00
 24/24 anonim ***** válasza:
.
2012. márc. 6. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!