Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nők akiket a férje/párja bántalmaz/bántalmazott! M Hogy kezdődött?
Párommal immáron 3 éve elég jól meg vagyunk, azonban ha nagy a veszekedés néha kikel önmagából de leginkább magát bántja:
-tépi a haját
- ritkán falba vág
- ledobja a telefont a földre stb...
Viszont elő szokott fordulni, az is hogy :
- engem lefog, elég erősen
- erősen szorítja a karomat
- nagyon agresszívnak érzem, mint aki szét tudna ropantani ha akarna
Szerencsére ritkán van ekkora veszekedés de zoktam neki mondani, hogy kitudja.. Lehet azoknál is így kezdődött ahol a nőt verik.. Ekkor azt mondja, hogy Ő sose tenne olyat, de iylenkor eléggé el tudja veszíteni a fejét... (Bár már volt szó róla, hogy felkeres egy szakembert ez miatt)
Szóval... Nálatok is ilyen apróságokkal kezdődött? Jobb ha elkezdek "félni" a jövőtől?
Kedves Kérdező!
Én is attól félek,amitől Te,évek óta.
Mi is 3éve vagyunk együtt,és ezek a válaszok most jól megijesztettek.
Az én barátom se tudja kezelni az indulatait.Nagyon ritkán van veszekedés,de akkor a semmiből is van,hogy hatalmas balhé lesz,mert eldurran az agya.
Nálunk:
-magából kikelve szokott üvöltözni velem.
-Csúnyán beszél velem,trágárságokat mond.
-A falba vagy balamibe boxol,valami tárgyat kezd szétverni.
-Remeg az indulattól,ökölbe szoritja a kezét.
-Kaptam már szóbeli fenyegetőzést,hogy összetör ha mégegyszer megsértem.(Egyszer mondtam neki egy sértő dolgot)A következő pillanatba már bocsánatot kért,hogy nem gondolta komolyan.
-az ágyba lökött nagy erővel.
-Volt,hogy felemelte rám a kezét,látszott,hogy viaskodott,aztán inkább másba ütött...
-Meg nála is ez a hatalmas nagy agresszió ami ilyenkor érződik,hogy alig tud uralkodni magán,és érzem,hogy egy hajszál választja csak el,hogy tovább lépjen.
Az utobbi időbe javult a helyzet,de félek,mégcsak nem is élünk még együtt...
Amúgy meg nagyon jó a kapcsolatunk,tudom,hogy szeret.Állitja,hogy soha nem lépi át azt a határt és próbálja is kontrollálni magát.
Ő sajnos a családjából hozta az agressziót magával,az apjától,aki nem egy nőjét verte már nagyon szét.Ezt örökkölte a barátom is,aki nagyon szenved emiatt.
Én meg próbálok hinni benne,hogy sikerül neki,de azért félek.
Ráadásul én is ilyesmi apával nőttem fel,tehát gyülölöm az erőszakot,meg is mondtam neki,hogy egyszer lépje át azt a kis határt,engem többé nem lát.És ezt komolyan is gondolom.
Úgy tünik ez azért visszatartja.Dehát már nagyon a szélén jártunk igy is szerintem...
Szóval most javul a helyzet.Próbálja leginkább megelőzni a konfliktusokat az elején,hogy ne mérgesedjen el a helyzet,valamint ha néha mégis eldurvul,inkább elmegy gyorsan pl.sétálni egyet.Ilyenkor rövid idő elteltével teljesen nyugodtan jön vissza.Igy több,mint féléve nem volt már nagy vitánk.
De azért még mindig sokszor félek mi lesz a jövőbe,mikor tudom,hogy mekkora agresszió lappang benne.:S
Úgy kezdődik, hogy köti az ebet a karóhoz. Anyuka nevelte fel, ezért ő a legfontosabb az életben. Akkor választani kéne mit is akar kérdésekre nem ad választ, majd kijelenti, hogy fontosabb számára az anyja és mindig is az lesz mint mi (ezt 16 hetes terhesen kellett megélnem..) erre arcon vágtam.
Nem érzem úgy hogy én lennék az agresszív állat, megérdemelte. E miatt nevelhetem egyedül a gyerekemet, mert anyuka nem képes a kisfiát elengedni, hogy élje a saját családi életét.
Ha most elém állna ugyanúgy arcon csapnám e miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!