Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Olyan nők akiket a férje/párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nők akiket a férje/párja bántalmaz/bántalmazott! M Hogy kezdődött?

Figyelt kérdés

Párommal immáron 3 éve elég jól meg vagyunk, azonban ha nagy a veszekedés néha kikel önmagából de leginkább magát bántja:

-tépi a haját

- ritkán falba vág

- ledobja a telefont a földre stb...

Viszont elő szokott fordulni, az is hogy :

- engem lefog, elég erősen

- erősen szorítja a karomat

- nagyon agresszívnak érzem, mint aki szét tudna ropantani ha akarna

Szerencsére ritkán van ekkora veszekedés de zoktam neki mondani, hogy kitudja.. Lehet azoknál is így kezdődött ahol a nőt verik.. Ekkor azt mondja, hogy Ő sose tenne olyat, de iylenkor eléggé el tudja veszíteni a fejét... (Bár már volt szó róla, hogy felkeres egy szakembert ez miatt)

Szóval... Nálatok is ilyen apróságokkal kezdődött? Jobb ha elkezdek "félni" a jövőtől?

#bántalmazás #férfi nőt ver
2012. nov. 1. 19:54
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
59%
Az én párom szerencsére nem ilyen. De én már azt sem tűrném el amit te leírtál....
2012. nov. 1. 19:59
 2/24 anonim ***** válasza:
70%
én sem, az első lefogásnál vagy szorongatásnál annyi lenne..apám alkoholista volt bántott minket és anyukámat, soha többet nem tűrném el.
2012. nov. 1. 20:01
 3/24 anonim ***** válasza:
29%

Nem fog bántani,mert tudatosan máshol vezeti le a dühét. Harcoltok,mert valószínűleg dolgokat,amik keményen érintik a mindennapjaitokat máshogy képzelitek el. Hisztérikus haraggal harcoltok,mert mindketten úgy érzitek,hogy nem bírtok engedni. De,ha lefog téged,akkor te is keményen mondod a magadét. Valószínüleg megadásra akar rábírni,mint egy kiskutyát! Egyezzetek meg,kössetek kompromisszumot.

Egyáltalán min veszekedtek?

2012. nov. 1. 20:06
 4/24 anonim ***** válasza:
86%

Az első két válaszoló igencsak nem a kérdésre válaszolt... mindegy. Megszoktuk, hogy ebben a topikban a nőknek közléskényszere van.

Kedves Kérdező. a barátnőm esetében úgy kezdődött, hogy először csak kiabált a férje. Aztán rálökte az ágyra, vagy a fotelba. Aztán megrángatta a vállát. Végül elcsattant egy pofon. Onnan már egyenes út vezetett a veréshez.

2012. nov. 1. 20:07
 5/24 tetris ***** válasza:
98%

A szóbeli erőszakkal szokott kezdődni. Vagyis trágár káromkodás, ilyen-olyan verések beígérése, az agressziót eleinte tárgyakon vezeti le, esetleg belerúghat a macskába. Résen kell lenned, mert eléggé indulatos lehet a párod, a leírtak alapján csak egy hajszál választ el attól, hogy megüssön.

Egy dolgot véss jól az eszedbe! A legelső ütés után azonnal fel kell bontanod a kapcsolatot vele, mert mindig jön utána második, harmadik ütés. Hiába kér utóbb bocsánatot, igérget fűt-fát. Ha már egyszer is megütött, akkor onnantól kezdve bármikor újra üthet.

A párod eddig képes volt urrá lenni az indulatain, hiszen inkább tépte a saját haját, mint a tiedet, és inkább vágott bele a falba, mint a te arcodba, de kérdés, hogy ez meddig lesz így.

Egy-egy kiadósabb családi veszekedés alkalmával az ember sok olyasmit mondhat, csinálhat, amit később már megbán. De sohasohasohasoha ne túrd el, hogy agresszióvá teljesedjék ki a vita.

Amikor lesz egy nyugodtabb időszak, akkor szerintem beszélgess el vele erről, és tudatosítsd benne nyomatékosan, egyértelműen, hogy csak egyetlen egyszer üthet meg, és ez azonnali, és végleges szakítást fog eredményezni.

2012. nov. 1. 20:08
 6/24 anonim ***** válasza:
97%

1. magából kikelve ordít

2. fenyeget, szorítja a karom

3. falba boxol, lefog

4. megráz

5. aztán jött az "ez csak elefántpuszi volt" korszak

6. aztán a földön is ütött/rúgott

7. aztán "nem kelhettem fel a földről, mert agyonver" fenyegetőzés

8. aztán visszaütöttem

9. aztán úgy küzdöttem, hogy véres karmolásai voltak

10. aztán nem bántott

11. aztán megcsalt és szakított velem

4 év alatt 5-6 ilyen eset volt, és mivel fiatal voltam 15-19 éves szégyelltem, meg valamiért szerelmes voltam. Nem mentegetem magam, dobnom kellett volna az első után. Buta voltam, ennyi az egész. Te ne legyél buta :)

Mostani párom tökéletesebbnél is tökéletesebb :)

2012. nov. 1. 20:17
 7/24 anonim ***** válasza:
67%

Érdekes. Nálunk az ordítozás,trágárság fenyegetőzés,durva szóbeli agresszió megvolt. De mikor észrevettem,hogy gátolja a fizikai agressziót,és megtanultam ugyanolyan keményen szóban fellépni ellene, feladta. Sőt kifejezte,hogy tisztel engem,mert nem vagyok gyenge.

Ez valami nagy hülyeség,ami legtöbbször a hátrányos helyzetben felnevelteknél van.Mint az állatoknál,az győz,aki erősebb.

persze minden lehetőséget megragadtam a logikus érvelésre ill. nyiltan kimondtam szerintem mi a valódi probléma.

Ez 1.5 évnyi kemény munka volt vele.

2012. nov. 1. 20:27
 8/24 anonim ***** válasza:
31%

Hát amit előttem páran leírtak azoknak a dolgoknak nem sok köze van a veréshez...Csúnya beszéd meg falba ütés hát... 100 ból 99 férfi már csinálta mégsem veri mindenki a párját.

Szóval kétlem,hogy általánosságban jelei lennének.Az addig kezesbárány férfiak is megtehetik a verést mint azok akik a falba ütnek...

2012. nov. 1. 20:34
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Az elso par evben (2-3) semmi nem volt!

Aztan veszekedesnel egy kis lokdosodes.

Aztan lassan lassan tovabb ment megszoritotta a karom, megutotte a labam oda lokott a szekrenyhez az utolso esett az volt mikor a forro vasaloval megutott.

2012. nov. 1. 20:34
 10/24 tetris ***** válasza:
77%

Utolsónak nagyon igaza van. Ez nálam is bevált. Én is észrevettem, hogy mindjárt kisebb lett az egója, ahogy én is határozottan, keményen visszaszóltam. Egyszer odáig merészkedtem, hogy megigértem neki, hogy beleborítom a kukába. Na, ez a beszólás annyira jól sikerült, hogy azóta, csak bökök a fejemmel a kuka felé, hogy oda fogom bevágni, máris csendesedik a drága férjuram haragja. Mindjárt kisebb a mellénye.

De egyszer úgyis bevágom a kukába, ha addig élek is! Néha annyira fel tud idegesíteni.

2012. nov. 1. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!