Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » HA elválok, lehet még gyerekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA elválok, lehet még gyerekem szerintetek?

Figyelt kérdés
35 éves vagyok és el szeretnék és el is fogok válni. Van egy gyermekem, aki 4 éves. Jó lenne, ha lett volna neki testvére, de nem egy ilyen halott kapcsolatba, úgyhogy nem lett sajnos. Kérdésem, szerintetek, ha most 35 vagyok és csak évek múltán találok valakit, aki gyerekkel is elfogadna, lehet még gyerekem? NEm túl késő ez már? Vagy maradjak benne ebben a kapcsolatban, szüljek még gyereket, hogy ne fussak ki az időből és utána majd meglátjuk? Attól félek, hogy sokára találok újra párt és 45 éves leszek, mire újra szülhetnék egy kicsit. Akkor meg már nem érdemes ugye? Segitség? Mit tegyek?
2012. okt. 28. 21:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%
Ezt neked kell eldönteni! Mi honnan tudhatnánk, hogy a későbbiekben mi a jobb döntés. Te tudod milyen a kapcsolatod, nem tudjuk az esélyeidet egy új kapcsolatra...stb...
2012. okt. 28. 21:57
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha mi most azt mondjuk, hogy nem lehet, akkor inkább maradsz a haldokló kapcsolatodba, hogy szülhess még egy gyereket, aztán egy év múlva ide jössz feltenni a következő kérdést, hogy "hova mehetnék két gyerekkel ha válok?". Ezt neked kell tudnod, mi ehhez kevesek vagyunk.
2012. okt. 28. 21:59
 3/24 anonim ***** válasza:
76%

Persze,hogy lehet még gyermeked.

A kérdés az,hogy jobb kapcsolatot találsz e...

Miért akarsz elválni?Menthetetlen?

4/24 anonim ***** válasza:
73%
sztem ha nem jo a kapcsolat azért ne szülj ofda gyereket hogy legyen kitöl, ha apja nem nagyon lesz ha 2 éveskorában válsz el, inkább lépj most, és én is 35 vagyok 2,5 a fiam, de ha válnék, még biztosan szeretnék késöbb gyereket. a növérem 39 éves, 17 és 15 évesek a lányai, válik, de már van egy kapcsolat akivel 100 x jobban megvannak és akarnak még gyerekt pár év mulva. sztem ne mondj le rola, csak ha nagyon késön szülsz 45- felett akkor arra is kell gondolni hogy vajon megéred e a diplomaosztoját:) ha fizikailag jol vagy és a leendö párod is szereten sztem szülj!
 5/24 anonim ***** válasza:
85%

Ha rossz ez a kapcsolatod, miért akarsz még egy gyereket szülni? Felelőtlenség a gyerekkel szemben! Örülj, hogy van egy gyereked és ne akarj másikat.

Évek múlva nagy esély, hogy beteg gyereked lesz, vagy nagyon öreg leszel, mire 18-20 éves leszel.

2012. okt. 28. 22:01
 6/24 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék még szülni, hogy legyen testvére...
2012. okt. 28. 22:04
 7/24 anonim ***** válasza:
61%
Nem az hogy nem érdemes, nem is értem ezt a mondatot! Ha egyáltalán még össze fog jönni olyan korban is, az a csoda. Én sajnos özvegy lettem 27 évesen, pont baba vállalásban voltunk... Mire megismertem a mostani férjemet eltelt sok-sok év, és 38 évesen szerettünk volna közös babát. Sajnos nem sikerült, jó néhány küzdelmes évvel a hátunk mögött, most leszek 42. Azt írod nem jó a házasságod. Akkor miért szülnél még egy gyereket? Ebből úgyis válás lesz előbb-utóbb. Az pedig sajnos nagyon kétes, hogy 35 évesen lesz e még elég időd ismerkedni, és szülni. Lehet hogy rögtön találsz egy társat, és pár hónap múlva már terhes is leszel, ilyen ismerősöm is sok van, és sok olyan is, akik 30 éven felül váltak el, már 40 is elmúltak, és nincs gyermekük. Ezt Neked kell eldönteni, mérlegelni, dönteni, de nincs semmire sem garancia. Vagy így lesz, vagy úgy...
2012. okt. 28. 22:04
 8/24 anonim ***** válasza:
32%

A gyereknem jobb lenne egy édestestvér.

Neked meg jobb lenne egy normális férfi / normális élet.

Mi nem dönthetjük el, mi a fontosabb neked, mert nem tudjuk, milyen kapcsolatban élsz, mennyire szar a helyzeted. 2 gyerekkel még nehezebb új párt találni. Pár nélkül is nehéz ennyi idősen.

És azt se tudja senki, hogy hány éves korodig tudsz szülni - ez emberfüggő.

2012. okt. 28. 22:06
 9/24 anonim ***** válasza:
80%

Anyám is még megszült engem, aztán vált el. Bár ő nem a kora miatt, hisz huszonéves volt még.

Nos mit mondjak, kegyetlen gyerekkorom volt. Igaz hogy apám nem volt, mégis anyám hiányzott, aki gyakorlatilag ott volt.. ha érted miről beszélek.

Az se lett volna jó, ha apám ott marad, és rendszeresen veszekednek. (Mások meg ezt panaszolják, és valahol megértem azt is.)

Sajnos még a felnőtt koromra is kihat ez az egész...

Nem tudom mikor értik meg végre az emberek, hogy egy gyereknek egyrészt nyugalomra, másrészt 2 felnőtt szülőre van szüksége (anya+apa). És nem kutya-mcsaka szülőkre, meg nem is pótapukát kereső anyucira, meg nem csajozós apucira, meg nem kéthetente látogató másik szülőre...

Vagy elfogadod és szereted így a párod, vagy válsz, és miután találtál normális párt, utána szülsz. Közben meg a 4 éves is jól megsínyli az egészet...

2012. okt. 28. 22:10
 10/24 anonim ***** válasza:
64%

Jah egyetertek ezzel az anya apa dologgal.

Sokszor azert valnak el, mert mar nincs meg a tűz....

Pfffff, aztan a gyerek szív.

Kérdező, nem teged akartalak bantani, mert nem tom mi a helyzet nalatok.

2012. okt. 28. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!