Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált apaként mit tennétek, ha a gyereketet, aki még csak 3 éves, a láthatás után SOHA nem akarna hazamenni az anyjához, és azt hiresztelné, hogy nem szereti őt?
Szia!
Most nézem a kérdést, hát nem semmi, főleg a magyarázattal együtt.
Mikor történt a válás? 2 évente lehet kérni a gyerekelhelyezést és hivatkozhatsz arra, hogy az anya egy 3 éves gyereket ilyen módon nevel az apja ellen, befeketíti előtte és hazudozik. A gyereket is vizsgálja majd pszichológus, és őt azért nehéz átverni.
Azért én nagyon kíváncsi lennék arra, hogy miként alakultak volna a válaszok és az értékelések, ha a kérdést fordítva tenné fel a kérdező, hogy az apánál lenne a gyerek elhelyezve és az anya tenne fel egy ilyen kérdést. Gyanítom, hogy a válaszok totálisan az ellenkezőjéről szóltak volna, mint most így.
Szerintem igenis komolyan kell venni azt, hogy ilyet mond a gyerek és bár nem konkrétan rákérdezve, de utána kellene járni, hogy mi a különbség a két szülő nevelési módszere és viselkedése közt.
Hölgyeim, most már lehet engem is lepontozni, bár ezzel is csak magatokat minősítitek.
Hölgyeim? :D
Én inkább exasszonyokként fogalmaznék.
Azért ilyenek a válaszok, mert a java részét elvált nők írják.
Az én válaszom a tiéd felett van, én nő vagyok és nem váltam el.
Mondjuk ha a kérdező jobban kifejtette volna először, hogy mi a helyzet, akkor nem kapott volna ilyen válaszokat.
Annyit mondott, hogy a 3 éves gyerek azt híresztelné az anyjáról, hogy nem szereti.
Jó, és? Akinek van ekkora vagy nagyobb gyereke, az tudja, hogy ha épp megharagszanak, akkor simán odavágják a szülőnek, hogy "nem szeretlek", aztán meg 5 perc múlva jön oda nyalni-falni, hogy jaj anyukám, téged imádlak a legjobban.
Vagy azt mondja, hogy a nagyiéknál jobban szeret lenni - persze, ha ott mindent megengednek neki, akkor természetes, hogy ilyet mond.
Szóval "teccett" volna pontosabban feltenni a kérdést, vagy jobban kifejteni elsőre, és akkor mindjárt más a leányzó fekvése.
24-esnek totál igaza van, de valahogy a kérdezők szeretik a lényeget kihagyni a kérdésből, így nehéz véleményt alkotni, segíteni.
Az pedig tény, ha nem vesszük az utólagos magyarázatot, hogy ilyen idősen mindig afelé húz a gyerek, aki többet foglalkozik vele, kényezteti, szeretgetni nem állít fel nagy szabályokat.
26-os, azt nem arra mondtam!!
Arra értettem, hogy az anyának nem kell semmi különös bűncselekményt elkövetnie, hogy az apához kerülhessen a gyerek, elég, ha jobb helye van nála.
Jogász vagyok, természetesen tisztázban vagyok vele, hogy KERESETET kell benyújtani (és nem pert amúgy!!!).
Nem olvastam az összes hozzászólást, így elnézést ha volt már hasonló felvetés.
Megkérdezted a gyereket, hogy miért nem akar hazamenni vagy miért nem szereti az anyukáját????
Mert ez egy elég fontos kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!