Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti ezt az anyám? Többi lent
A 20 ezer ft gyerektartás fedezi kb. a havi étkeztetésedet. Nem tudom, milyen anyagi körülmények vannak nálatok, de emelett van még víz,gáz,áram,tv,telefon stb.
Lehet, hogy anyukád már nem tud rád többet költeni.
Azért a rezsit NE számítsa fel egy anya sem a gyereknek! Ha egyedül lenne, akkor is majdnem ennyi lenne a rezsije! Ő is fűtene, világítana, használná a mosógépet, hűtőt stb. Akkor is, ha egyedül van,. A másik dolog : a gyerek eltartási költsége nem csak az apáé. Az anyának is ugyan annyit kellene hozzátenni. Akkor már a 40.000.- Ft egy gyerekre nem is annyira kevés.
Ezt a bíróságon is elmondhatod nyugodtan. De kérheted azt is, hogy az apádhoz kerülj.
Anyád minősíthetetlenül viselkedik, amikor apád ellen uszít!
Nő létemre ez a véleményem.
17: "Azért a rezsit NE számítsa fel egy anya sem a gyereknek! Ha egyedül lenne, akkor is majdnem ennyi lenne a rezsije! Ő is fűtene, világítana, használná a mosógépet, hűtőt stb."
Ezzel vitatkoznék, mert ha nem lenne a gyerek, anyuka kisebb lakásban is elférne, és a villany, víz és mosás költsége is jelentősen kisebb. Éltem egyedül, tudom mennyi lenne a költség gyerek nélkül és mennyi gyerekkel.
"A másik dolog : a gyerek eltartási költsége nem csak az apáé. Az anyának is ugyan annyit kellene hozzátenni. "
Ez igaz, de a nem pénzbeli értéket is hozzá kéne venni, hogy pl. apuka élheti a világát, oda és akkor megy amikor akar, egy elvált anya (főleg ha kisebbek a gyerekek) meg egyeztetés nélkül szinte f.ngani se tud.
Abban viszont egyetértek, hogy a kérdező esetében az anya minősíthetetlenül viselkedik, a felszólítás az apa megkopasztására pedig egyenesen undorító.
Rád eső rész:kaja 30.000, bérlet 10.000, villany 10.000, gáz 15.000, víz 10.000, telefon,net,tv 10.000,
tankönyvek? zsebpénz? fodrász? kozmetikus? külön buli?Kirándulás? ruha?
Ha jól számolom ez kijön a 20.000-ből.:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!