Tegnap este anyám közölte velem, hogy ha nem szakítok a barátommal, itt hagyja az egész családot. Megteheti ezt?
Nos az én anyàm kiköpött ugyanezt müvelte velem,azota se làttam (7 éve)bàr én mentem el a hàztol és nem ö.
Ö csak fenyegetözött,de soha nem hagyta el volna a hàzat.
Szerintem a tied sem fogja.
Viszont a szomsédomban van egy làny,15 éves,és baràtja van.
Minden hétvégét nàla tölt.
Azt rendszeresen làtom,hogy kisminkelve készen àll a vonathoz,de azt még soha hogy akàr egy tànyér ételt meg melegitett volna magànak.
Az anyja nàlam jàr sirni,hogy segitsek neki felporszivozni,mert nincs aki segitsen,ràadàsul én terhes vagyok,és a làny valahànyszor hallja hogy pocakosan segitek,nem szégyelli el magàt,hanem a telefonon ül...
Sokfajta szituàcio létezik.
Szerintem ne szakits a baràtoddal,de talàlkozz vele kevesebbet,tegyél otthon többet meg,segits többet a hàzimunkàban.
Moss hétvégén te ki,néha készits te ebédet,vasalj ki stb.
Ha ezeket elvégzed,akkor semmi rossz szolàsa nem lehet édesanyàdnak.
Idövel belenyugszik ö,de tényleg segits otthon többet.
16 vagy,nem csak a fiura kell koncentràlni,hanem a hàzimunkàra is.
Viszont ha mindent elvégzel és annak ellenére is ilyen édesanyàd,akkor én nem hagynàm magam.
Làm én 14 voltam,agyonvert,ràadàsul nem fiu ügy miatt.
Azota se làtott.............
Tudom hogy rossz,amikor ver,rettegsz,hogy mikor borul ki nàla ujra a bili,de ne feledd,nem vagy 18!
A màsik meg,tuti hogy ö nem fog elmenni .
Én kivànok neked sok szerencsét,és tényleg ha valami nem javul,akkor fordulj gyermekvédelmishez,vagy csalàdsegitöhöz!
Azért járok fizikóra, mert nem nőttek össze rendesen a csigolyáim és fáj a hátam. Anya szerint azért, mert soha nem csinálok semmit. (A barátom rendesen ki is akadt rajta, mert mikor itt van, akkor se sokat tudunk együtt lenni, mert folyton kihívnak segíteni)
Apu velünk van, azt mondta, hogy menjen ha akar (nekem mondta). Ma reggel azt is mondta, hogy egyszer szívinfarktust fog kapni miattunk. Megkérdeztem tőle, szerinte mit csináljak, mire ő, hogy úgyis mindig talál valamit. Apu nem küldi el, pedig mindenki jobban járna. Csak a legkisebb húgom pártolja, ő a kedvenc itthon.
11 éves korom óta magamra mosok, vasalni vasaló híján nem szoktunk, nincs olyan hét, hogy ne mosogassak. Szobámban szinte tökéletes rend van mindig, erre se szólhat semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!