Tegnap este anyám közölte velem, hogy ha nem szakítok a barátommal, itt hagyja az egész családot. Megteheti ezt?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, több, mint 7 hónapja vagyunk együtt a barátommal és eddig is sokat genyózott velem, de mostanában már azt mondta, hogy felfogta, hogy "megérett a lábad köze" és nem is cseszegetett, de tegnap este hazajött és elkezdett velem ordítozni, hogy lusta dög vagyok, meg mi lesz velem 20 év múlva, ha már most fizikóra kell járnom, aztán hajamnál fogva lenyomott a földre és össze vissza ütött. Aztán kivitt az autóba és azt mondta, hogy van 2 napom, hogy válasszak, hogy ő megy el, vagy a Barátomat küldöm el. Szerintem jobb ha elmegy, az egész család megkönnyebbülne, mert mindenért felkapja a vizet és mindenért hisztizik. Amúgy eddig is sokszor mondta, hogy elhagy minket, de soha nem tette meg, múltkor a húgomat verte össze, mert nem voltam itthon; ki akarta törni a lábát!2008. nov. 17. 16:26
21/21 anonim válasza:
kérdezd már meg édesanyádat, h miért szült téged!
akkor majd elgondolkodik a dolgokon...
minek szül az ilyen gyereket..........pfffffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!