Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált, gyermekes apukák,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált, gyermekes apukák, tudnátok megoldást a számomra?

Figyelt kérdés

A most 17 hónapos kisfiam anyukájával 5 hónapja költöztünk szét.

Most van a legcsodálatosabb korban,szinte mindent megért,lehet már vele nagyokat birkózni az ágyon,bújocskázni,játszótérre járni vele.

Pár héttel ezelőtt megkaptam az első puszit,és először mondta azt is hogy:APA.

Borzalmasan fáj,hogy kimaradok a kis életének nagy részéből,teljesen magam alatt vagyok.

Éjjel-nappal csak ő jár a gondolataimban,úgy érzem felemészt a bánat,annyira hiányzik.

Ez már míg élek így marad?

2012. okt. 18. 14:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnállak, ez borzalmas :( az is, ahogy az exed veled viselkedik.

Sovány vigasz, de a sors megbünteti az ilyen embereket.

Aki két gyereket nevel két apától és gyakorlatilag apa nélkül, az jó eséllyel nem lesz kapós.

Gondolom benne van már a korban, tehát fontos a leendő partnerének, hogy milyen anya.

Aki pedig ilyen háttérrel rendelkezik az nekem sem kéne. A minimum, hogy felelősséget vállalunk a gyermekünkért, ami lelki felelősség is, tartozunk neki azzal, hogy családban neveljük és mindent megtegyünk érte. Az elhidegülés ezen a szinten pedig nem játszik,mert már nem mi vagyunk az elsődlegesek.

2012. okt. 18. 20:45
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.

Nekem már ez is nagyon jólesett,én mindent erre a kapcsolatra tettem fel.

Nincsenek már szüleim,a régi barátaim is kikoptak mellőlem a kapcsolatunk alatt,a megmaradt rokonság pedig messze vidéken él.

Szerencsémre a gyerek anyja nem korlátozza a láthatást,mindössze a kora miatt vannak időbeli határai.

Ami igazából elszomorít,végre valahára 37 éves koromra születik egy drága kisfiam,és ilyen hamar el is vesztem.

Most úgy érzem mindennek vége,csak egy szívszaggató fájdalom maradt és az üres lakás.

2012. okt. 18. 21:15
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha sok hitele van, akkor előbb-utóbb rájön, hogy egyedül nem boldogul és még egy ilyen "marhát" (ezt most nem sértésnek szánom...remélem érted) nem fog találni, aki ezért dolgozik, hogy az ő hiteleit fizesse. Ha szerencséd van, akkor hamarosan jelentkezni fog, hogy költözz vissza. Persze a kapcsolat nem lesz a régi, de nem is az a fontos, hanem a fiad. Tuti, hogy nem lesz senki, aki kihúzza a kakából, hacsak a volt férje nem, aki tele van lével. Mindezt úgy írom, hogy 33 éves nő vagyok. Belegondoltam, hogy mit tennék ilyen helyzetben, ha hiteleim lennének, meg egy 17 hónapos fiam, akit el kell tartani (a másik gyerekről nem is beszélve). Próbáld újra meghódítani. Udvarolj neki, vigyél néha csokit, vagy hívd el moziba. Hátha újra beléd szeret. Megemlíthetnéd, hogy akár egész napra is vállalnád néha kicsit, így többet lehetnél vele.
2012. okt. 18. 21:31
 14/21 A kérdező kommentje:

Próbálkozom én rendületlenül,időnként kedves is velem,majdnem mint régen,aztán egyik napról a másikra megváltozik.

Elvinném én a picit egész napra is,de még mindig szopik a drága,egyelőre még csak szinte úgy tud elaludni napközben is.Nekem nem lenne gond pelenkázni,öltöztetni,etetni,fürdetni őt,ezeket mindig is nyugodt szívvel rám merte bízni a párom.

Én pedig örömmel csináltam is,nagyon jó érzés.

Nagyon boldog baba a fiam,rettentően kötődik mindkettőnkhöz.

2012. okt. 18. 21:45
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Bocsánat, de én semmiképpen sem udvarolnek neki.

Fontos, ha mész a gyerekhez, akkor magatoknak szervezd a programot es a felesegeddel ne tervezz, ha igy lenne.

Valószínuleg azt erzi, hogy a gyereken keresztül probalod visszahoditani és csak ezert mész...

A talalkozasok alatt szoritkozz csak a gyerekkel kapcsolatos beszelgetesekre, ne erdeklodj felőle, fontos, hogy érezze azt, hogy megertetted a szakítást.

Kezdj el sportolni (vmi csoportosat pl. Box, krav), itt tudsz baratkozni is.

A parod mire meghozta a döntését jol átgondolt mindnet, ennyi idő

után ugy gondolo egyetlen eselyed arra, hogy visszataláljon hozzád, ha ráébred, hogy nélküle is boldogulsz és elveszíthet.

Ha ez nem segít sajnos el kell kezdened egy új életet felépíteni, amelyben a kisfiad is aktiv szerepet kell, hogy játszon!

Sok sikert és kitartást kívánok!

2012. okt. 18. 21:54
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mik a terveid, de gondolkodj! A fiadnak szüksége van rád még nagyon sokáig.
2012. okt. 29. 22:20
 17/21 A kérdező kommentje:

Mást sem csinálok május óta csak gondolkodom.

Tisztában vagyok vele,hogy szüksége van rám a fiamnak,mikor együtt vagyunk és hazaviszem az anyjának,majd mikor elköszönök tőle,olyankor mindig pityereg a drágám.

Én pedig úgy érzem mintha kiszaggatnák a szívem.

Utána csak zokogni tudok hosszú percekig,nem tudom megfogalmazni azt a fájdalmat amit akkor átélek.

A múlt héten közölte a volt párom,hogy tavasszal elköltöznek 200km-re,a kihalt nagyszülei házába.

Hát akkor én hogy fogom látni a fiamat mikor az 1600 km utazást jelentene minden hónapban?

Arról nem is beszélve,hogy havonta csak egy teljes hétvégém szabad a munkahelyemen,ennyi utazásnak az anyagi vonzata is több tízezer forint és akkor még gyerektartást,rezsit fizetni+ talán enni is kéne valamit.

Ezért nem találok megoldást,ezt a szenvedést már most sem bírom tovább,nemhogy egy életen át.

2012. okt. 30. 07:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélni kellene egy ügyvéddel, aki pontosan meg tudja mondani, hogy ez hogy működik. Biztos van valami megoldás. Ilyen nincs, hogy az anya csak úgy elviszi a gyereked és ha látni akarod, akkor fizess ki egy rakás pénzt a benzinre. Ha elköltözik, akkor is meg kell oldani valahogy a láthatást. Ha más nem, akkor nem fizetsz annyi gyerektartást, így jut üzemanyagra is, vagy amikor elmész hozzá, akkor megkéred az anyukát, hogy ott alhass egész hét végén náluk. Ez ugye havi 1 alkalom. Legközelebb meg ők utazzanak hozzád 2 teljes napra. Esetleg beszéld rá, hogy adja el a nagyszülői házat és vegyen egyet a közeletekben. Ha másképpen nem megy, költözz Te is utánuk és keress ott munkát.
2012. okt. 30. 12:35
 19/21 anonim ***** válasza:

Még egyet nem értek: miért akar elköltözni olyan messzire?

Anyagi gondjai vannak? Próbáld vele megbeszélni, hogy hajlandó vagy kicsit több gyerektartást fizetni, ha nem költözik el. Igaz neked így kevesebb jut, de hátha maradnak.

2012. okt. 30. 12:39
 20/21 anonim ***** válasza:

Azonnal kérj segítséget pszichológustól és ügyvédtől is.

normális vagy? szólni fogok az oldal üzemeltetőjének, hogy öngyilkosságra készülsz.

2012. nov. 2. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!